Home » Карти за Minecraft » Игри С Майнкрафт – Научете Се Да Летите

игри с майнкрафтКогато Elytra крилата игри с майнкрафт бяха добавени в големия ъпдейт в края на миналата година, беше направена специално нова карта с урок, която е проектирана за да помогне на играчите да се научат да използват крилата и как да летят в играта.

Урока на 4j’s е нещо повече от карта с инструкции с информация как се играе. Има огромни и вълнуващи игри с майнкрафт игрища създадени по негов собствен начин. И как е създал тази нова карта, която е предназначена да помага на милионите играчи на Minecraft?

Първото нещо е да се помисли къде да се направи място, което да може да се лети свободно наоколо и да се практикува използването на крилата. Предишните карти с уроци бяха направени чрез пресъздаването на някой специални места в страната на 4j’s Шотландия включваща известни места от този регион.

Но това, което е удивително е идеята за игри с майнкрафт, не само да се научат играчите да летят с крилата, но и да опознаят специално пресъздадените места от реалния свят в играта.

Тук има пълен шаблон на картата. Тя е създадена от добре измислен и направен на ръка терен. Набелязан със уникални структури и гигантски скулптури на мобове. Забелязвате ли пазачите?

И така настройките бяха отворени, но първата стъпка за отбора на 4ж беше да се насочи към целта на картата. И тя е да научи играчите да летят с крилата игри с майнкрафт. За тази цел трябваше да се избере подходящ терен. Трябва да има високи планини и точки, които играчите да следват за да практикуват използването на elytra крилата.

Картата е смес от ръчно-нарисувана висока карта със натурално генериран терен. И така отборът контролира тези големи пространства за да създаде едно вълнуващо летене под формата на забавление и урок. Подготвени са и различни биоми за да дадат реално майнкрафт преживяване. 

Състезанието е да се направи дизайн на мястото където да се проведе урок по летене с крилата elytra. Трябва да се упражни баланса по време на летене. Всичко е тествано и когато играете в картата то е сигурно че чрез практика, всеки играч ще се науи да използва въпросните крила добавени в новия ъпдейт.

В ядрото на този урок има доста кръгове и игри с майнкрафт, които насочват към къде да се лети. Така може да се тества умението за управление. Но за да се балансира и да няма скучно място 4ж създава тунели и каньони и разни други обекти, които позволяват на играчите да останат дълго време във въздуха. 

И като падне играча е измислено всичко. С добавянето на няколко стълби, пътища и кули. Така те отново могат да се качат на високо и да започнат да летят. Картата е тествана и работи на сто процента. След тестовете за летенето в игри с майнкрафт е помислено и мястото където играчите да започват картата. Направени са бази и къщи на дърветата. Хората, които живеят там ще се радват на тези къщи. Да благодарим на създателите на картата и препоръчваме да я пробвате. Времето, което са отделили за създаването  и не е било напразно, защото картата е станала перфектно. За да намерите картата потърсете learn to fly 4j’s в google и ще намерите линкове за изтегляне.

Още игри с майнкрафт – Поръчайте seo оптимизация на сайт