Изработка на Уеб Сайт

Изработка на уеб сайт цени

изработка на уеб сайтВ този раздел може да разгледате услугите, които предлагам. Една от тях е: Изработка на уеб сайт. Работя с WordPress и имам доста голям опит с платформата.

Представям ви цена за изработка на уеб сайт без включена поддръжка:

Изработка на малък фирмен уеб сайт с до 6 страници – 
Като изискването е да изпратите текстовете и снимките за сайта.

Цени за изработка на уеб сайт с включена поддръжка:

Изработка на малък уеб сайт с включена поддръжка и внимателно подбиране на подходящите ключови думи за правилно класиране в търсачките – 
Всеки следващ месец за поддръжка на уеб сайта се заплаща 
Като в това се включват често добавяне на подходящо съдържание и месечни отчети за състоянието и класирането на уеб сайта в търсачките.

Оскъпяването на услугата е в резултат на необходимостта от търсене на подходящите ключови думи, които са подходящи за сферата на вашия бизнес и са актуални и търсени за момента. Използвам известни инструменти за търсене на ключови думи и гарантирам, че ще бъдат подбрани най-подходящите ключови думи. Днес за изработка на уеб сайт през 2017 година се изискват актуални знания за търсещите машини. И ако се създаде уеб сайт без да са структурирани правилно ключовите думи, то няма да е ефективно позиционирането му в търсачките. Ако нямате нужда от класиране в търсачките, то тогава може да се измисли друг вариант и просто да се създаде уеб сайт с дейността ви без да се губи време в анализиране и търсене на правилните думи търсени до момента в сферата. Аз препоръчвам правилната структура на сайта да бъде започната от самото начало, за да може след време да излизате в топ резултатите по търсения на вашия бизнес.

Актуално е да сте онлайн и да сте добре позиционирани в търсачките чрез вашия уеб сайт. Не губете ценно време и започнете сега! Правилния начин за изработка на уеб сайт е да се използват най-новите техники и методи и да се следи постоянното класиране на самия сайт след изработката и индексирането му в търсачките. След като бъде създаден вашия уеб сайт трябва да има посещения от реални потребители търсещи точно вашия бизнес. Това е трудната задача, която може да е наша мисия. Повече по темата за стъпките, които трябва да се предприемат може да прочетете в раздела на сайта ни свързан с цени и повече информация за оптимизация на сайт през 2017 година. Там съм написал доста неща свързани с Seo Оптимизация и може да разгледате цените за услугата.