Изработка на Онлайн Магазин Цени

изработка на онлайн магазинПри определянето на цени за изработка на онлайн магазин трябва да се вземат предвид някой неща. Първо важно е да се знае на каква платформа искате да е вашия онлайн магазин. 

Може да изберете предпочитана платформа:
WordPress + WooCommerce

Цена за изработка на онлайн магазин 

Като за начало започваме да мислим колко продукта ще има в магазина. Ако ще трябва да се добавят много продукти ще се изисква допълнително време. За всеки отделен продукт трябва да има уникално описание. Продукта трябва да е описан изчерпателно и когато ваш клиент посети магазина ви и иска да провери информация за даден продукт и прочете описанието да остане информиран и всичко, което търси за продукта да бъде там. Така вашия клиент ще разбере дали избрания продукт е това, което търси. Ако няма информация за продукта може да излезе от сайта и да търси информация в друг сайт. Не искате да губите клиенти нали? Тогава трябва да се започне работа по онлайн магазина ви още сега! Грешно е да се добавят продукти на друг език или без описание. Мислете за клиентите си. Какво искате да видят в сайта ви? Снимка на продукта ви без никаква информация за него или снимка плюс пълно описание към продукта отговарящо на снимката и да е правилно свързано с вашия продукт. Така ще имате завършен сайт за продажби.

След това цената зависи от дизайна. Ако искате да се обърне специално внимание на дизайна и ако имате предварително зададени изисквания за подредба на менюта, слайдери и линкове по ваш избор и ваше желание. Дизайна е важен за един онлайн магазин. Когато даден посетител посети онлайн магазина ви е добре да остане доволен и от посещаването му и от разглеждането на продуктите да остане с добро впечатление. Посетителя на сайта ви трябва с удоволствие да разглежда продуктите ви. Така от посетител може да бъде превърнат в клиент и да направи поръчка.

Важно изискване за онлайн магазините е да бъдат с лесна процедура за поръчка. Когато има усложнени изисквания за поръчка и тежки форми за регистрации се крие риск от загуба на клиенти. При лесна форма за поръчка и регистрация в сайта се цели подобрение на обслужването. За допълнителна връзка с клиентите може да се направи онлайн чат в реално време. Така клиентите ви ще могат да се консултират с вашите консултанти за допълнителна информация за доставка и друго свързано с продуктите предлагани във вашия онлайн магазин. Трудно е да се напише всичко свързано с ползите от допълнителните подобрения на един онлайн магазин ако не се знае темата на магазина. При различните стоки има различни тактики за развитието и подобряването на обслужването на магазина ви.

Може да се добавят различни програми за лоялност за клиенти, които се завръщат и купуват често от магазина ви:

Добавяне на процент отстъпка към следваща поръчка или създаване на код за отспъка при всеки следващ закупен продукт.
Добавяне на седмичен или месечен бюлетин с новостите в магазина ви.

Изпращайте на потенциални клиенти информацията, която ги вълнува. Изграждане на стратегия чрез промоция или игра с награди за допълнителен начин за привличане на нови клиенти.

Това са само част от нещата, които трябва да се изградят за един успешен онлайн магазин. Свържете се с нас и споделете какво точно търсите.