Home » Текстури » Клипчета На Minecraft – Вкусни Торти и Сладкиши

клипчета на minecraftДокато някой най-накрая направи торта, която изглежда вкусно в майнкрафт, то вие може да пробвате този бонбонен ресурсен пакет и да правите клипчета на minecraft. Това е един от най-вкусните ресурсни пакети правени някога за играта. Ако обичате сладкишите и тортите като цяло, може да харесате този нов пакет. Няма ли да е прекрасно да играете играта с този вкусен дизайн?

Играчите, които играят играта през конзола ще бъдат изключително изненадани и могат да се отдадат на този колоритен пакет. Това важи и за играчите, които играят през телефон или таблет. Изтеглете новата версия сега! Може да я откриете през менютата за ресурсни пакет в играта. Тегли се по лесен начин и не отнема време. Това заменя целия дизайн на играта със сладки и вкусни лакомства. Желирани бонбони и разни други любими на всички сладки. Ментови скелети, крави кейк и цели плодови торти. Превърнете вашия град в сладка фабрика и покажете на приятели какво сте създали като направите клипчета на minecraft. Ако сте добри стройтели в игра може да създадете фабрика за бонбони или торти. Или магазин за торти? Кравите в игра са розови и вкарват приятна атмосфера в игра. Другото ще оставим на вас да разгледате и да се забавлявате.

Играта не е била толкова неустоимо вкусна. Създателите на самия ресурсен пакет по време на рисуването на тези вкусни детайли сигурно често са ходили до магазина за сладкиши. Направете това и вие изтеглете ресурсния пакет инсталирайте го и му се насладете. Той е направен за всеки един играч на играта, който обича да разнообразява с нови и уникални ресурсни пакети.

Всички знаем какво е ресурсен пакет за майнкрафт. След инсталацията на ресурсния пакет се сменя дизайна на играта и може да играем всеки месец с различен дизайн, защото постоянно се обновяват и се добавят нови и нови ресурсни пакети. Така играта може да бъде уникална всеки път когато я играем и може да правим клипчета на minecraft. На повечето от вас сигурно им е омръзнало от ресурсния пакет по подразбиране затова защо не пробвате нещо ново още от днес?

За да е по-забавно може да създадете minecraft клипчета с вашия любим ресурсен пакет и да го покажете на вашите приятели като го добавите в youtube. 

Как се записват minecraft клипчета ?

За да започнете да записвате майнкрафт клипче, то вие може да направите следното нещо:
1. Изтеглете obs или друг софтуер за записване на клипове.
2. Изберете тема, на която да запишете първия клип.
3. Бъдете постоянни. Качвайте често и ще ставате все по-добри в качването на клипове. От начало е трудно да се прави първия клип, защото няма да знаете какво точно да правите, но след 10-15 записани клипа ще видите как стават нещата. 4. Препоръчва се да намерите хубав микрофон.
5. Препоръчва се да имате хубави слушалки.
6. Това е! Забавлявайте се!

Всеки може да записва клипчета на minecraft и да ги споделя в youtube. Стратегията, която може да споделим с вас е следната:

  • Качвайте често клипчета на minecraft 
  • Качвайте клипчета с високо качество
  • Изберете интересни теми
  • Бъдете себе си
  • Записвайте клипове с други youtube-ри
  • Разпространете канала си във форумите
  • Разпространете канала си в скайп и го споделете с приятели
  • Бъдете уникални. Копирането не е препоръчително.

В интернет има стотици канали за клипчета на minecraft и за това е малко трудно да бъдете уникални и да не копирате. Но ако се постараете, то вие ще се отличавате със стил и уникалност от другите Minecraft-ери и Youtube-ри. Направете си график кога да снимате и кога да качвате след това създайте уникални корици на профилите в Youtube.
Не копирайте, но взимайте пример и идей от известните Ютубъри. Така може чрез техни техники и стратегии да измислите ваши уникални. Следете какво се играе и какво се търси в търсачките. Ако се търсят повече мини-игри, то би било във ваш плюс да играете повече мини-игри, но най-важно е да играете това което ви харесва. Ако играете нещо само за да снимате клип то няма да има смисъл. Трябва докато се забавлявате да създавате клипове и така те ще станат забавни.

Това са само примерни съвети, които може да следвате при създаването на канал в youtube. Не са задължителни, но може да вземете идея от някой от тези съвети. Ползвайте ги като съвет и бъдете креативни! Най-важно е да сте уникални и креативни.