Home » Режим на игра(game mode) » Запознайте се с Лама – Новите неща в играта

Срещнете прекрасната Лама! Тя изглежда много сладка в играта! Е, почти.

ламаТрябва да си доста глупав за да представиш новото животно в играта. Те могат да бъдат по-сладки и очарователни от овцете и малките розови прасенца. Ламата е толкова сладка и толкова очарователна, че вие все още сигурно гледате с интерес картинката на тази лама. Може би се чудите как ще изглежда тя в играта или вече знаете? Наслаждавайте се на това прекрасно животно докато играете играта.

Ламите идват в четири различни цвята. Сиво, кафяво, бяло и кремаво. Тя е натурално появяващ се моб из картата и произволно се появява на обозначените за това места.

Този тип животни могат да бъдат окротени както кравите и прасенцата в играта. Няма нищо странно, защото те имат същото поведение. Не са враждебни и са много приятни на външен вид. Добавят нова атмосфера в играта и става по-забавно за игра. Интересното е, че ламите могат да имат малки бебета лами и така тези нови обитатели на майнкрафт света стават още по-сладки. Друг интересен факт е, че те доста трудно са стигнали до избор, когато е трябвало на разработчика Jens да избере какво ново животно да бъде добавено в предстоящите обновления на играта.

Jens казва: “За всеки по-главен ъпдейт ние се опитваме да добавим по едно ново животно…” Повече може да прочетете на twitter страницата му.

Той също споделя, че добавянето на ламата е станало чрез анкета в twitter и повечето хора гласували за ламата. Те са искали да добавят алпака(това е някакъв вид лама с по-мека вълна от ламите). Финалното решение от анкетата и от главния избор на Jens е ясно и тази сладка лама скоро ще бъде из всеки един майнкрафт свят. След новите обновления играчите ще могат да се радват на още едно нововъведение, което цели подобряването на играта. Следете нашия уеб сайт за новите неща в играта. Постоянно следим новите неща и добавяме само най-актуалните и интересни обновления.