Home » Карти за Minecraft » Майнкрафт Играчки – Чънк Уорлд – Една Вдъхновяваща Карта

майнкрафт играчкиСутрешната ми рутина докато се събуждам е сърфирането в интернет и преглеждането на най-новите Майнкрафт играчки неща и разглеждане на всичко свързано с играта. Често срещам публикации, които са доста интересни или пък добре направени сгради в играта. Сгради, които аз не бих могъл да създам, но верните фенове на играта, които се забавляват всеки ден в света на майнкрафт играчки създават сгради, изискващи доста време за строене и структуриране на идеята. Всеки креативен човек има доста идеи и реализирането на някой от тях изисква доста време. Днес ще разгледаме точно такъв тип реализирана идея и добавена в майнкрафт Realms.

Може да сте развили своя уникален стил за строене и начина на игра във ваш стил. Но Mr. Noodlor е създал един чист, лесен за рендване свят и лесен за копиране в емулатор. Това са големи и високи сгради, трудни за строене и възпроизвеждане. Тази сграда е включена в майнкрафт реалмс и това обяснява доста неща. Там са само уникални творения създадени от екипа на играта или от майнкрафт играчки по целия свят. Чънк Уорлд като комплект от сгради е колекция от 64 различни структури. Често, особенни сгради споделят един и същи стил със сградата в близост до тях. Това е начин за лесно започване на изграждането на голям град или малко село. Други творения, като ярко оцветени фестивални палатки или капризен леден дворец се открояват по свой собствен начин с цел да се намери идеалното място за тях във вашия майнкрафт играчки свят.

майнкрафт играчки 1

Играчки

Вие винаги бихте могли да пресъздадете тези проекти блок по блок, те също може да помогнат като ви вдъхновят за строене на интересни плавателни съдове, оригинални блокове и сгради, което е част от идеята за добавяне на Чънк Уорлд в Релмс.
майнкрафт играчки 2За момента в реалмс има четири категории карти: светове шаблони, мини игри, приключенски карти, и едно незабравимо преживяване. Картата Чънк Уорлд не се вписва навсякъде. Поради това, екипа на играта е решил да добави окончателно категория в реалмс наречена: “вдъхновение”.

Точно както категорията “Опит” , която е добавена преди “вдъхновение” тази страхотна карта кара екипа да добави и друга категория. Следващите бъдещи карти в тази категория трябва да са вдъхновяващи. За пример се взима картата Чънк Уорлд и доста хора могат да разгледат картата за да добият представа какви карти ще бъдат включени в категорията и да се вземе идеята за създаването на вдъхновяващи карти за Майнкрафт играчки.

Ако искате да пробвате картата просто се регистрирайте в майнкрафт реалмс за PC. Ако имате нужда от помощ за инсталирането на картата прочетете инструкциите и се забавлявайте. Ако нямате реалмс просто влезте в линка и добавете вашата карта по стандартния начин познат на всички за добавяне на карти в играта майнкрафт играчки.