Home » Модове » Персонализирано Главно Меню

Майнкрафт Оригинал

Персонализирано главно меню е мод, позволяващ да смените главното меню в играта. То е достъпно за Minecraft 1.9.4, 1.8.9 и 1.7.10 и други майнкрафт оригинал. Мода не е толкова лесен за използване като другите. За да тръгне мода на вашия Minecraft трябва да можете да четете инструкциите и да имате повече време за да отделите при настройка на мода. За да бъде персонализирано както трябва вие трябва да следвате инструкциите. Като мода е идеален за тези от вас, които създават детайлни карти.

майнкрафт оригиналКакто се подразбира мода позволява пълна промяна на главното меню като може да обърнете внимание на всеки детайл ако това е важно за вас. Като може да смените цвета на бутоните, да добавите нови и да премахнете сегашните. Всичко това е едно ново и интересно начало на персонализирането на нещата в Minecraft. Интересното при мода е, че може дори да добавите и разни звуци при натискане на бутоните. Играча може да създаде едно перфектно меню по негов стил и при стартиране на играта да се наслаждавате на вашите любими цветове, звуци и дори картинки. Ако искате малко промяна в играта то този мод се препоръчва за вас, но както казахме по-горе се изисква отделяне на време и обръщане на внимание на инструкциите към мода и редактиране на файловете по ваш избор.

Важно е да знаете, че при инсталирането на мода няма да има много голяма визуална промяна а просто промяна на главното стартиращо меню за играта за това ако сте с по-бавно PC или лаптоп няма да е препоръчително да добавяте мода. Ако имате мощен компютър може да пробвате да инсталирате мода за майнкрафт оригинал. Той е за по-напредналите играчи на играта, които играят Minecraft от години и просто им е омръзнал първоначалния стартиращ екран. Ако все още сте нови в играта, то вие може да се насладите на майнкрафт оригинал стартиращ екран на играта по подразбиране.

Линк към мода: Линк 1