Home » Сървър ревюта » Майнкрафт Снапшот 17W06A

Добре дошли във първия майнкрафт снапшот на версия 1.12! Очаквайте още много снапшотове в следващите месеци, като ще продължат добавянето на още екстри и нови неща в ядрото на играта. Това казва Jeb в официалния сайт на майнкрафт.  Специфичното тук е добавянето на куп нови блокове и много полезно допълнение в творчески режим на игра.

Като трябва да запомните, че е важно да направите резервни копия на вашите светове като ползвате снапшота. Като добра опция е да създадете нов свят за да тествате новите неща.

Промените в snapshot 17w06a
– Записване на полето с добавяни блокове в креативен режим с CTRL + Slotkey и зареждане на тези запазени полета със Shift + Slotkey

  • Добавен е цветен бетонен блок
  • Добавена е цветна бетоннен прах
  • Добавени са цветни глазирани теракотни блокове
  • Обновена е базата на цветовата палитра на Minecraft (засягат неща като банери и овце)
  • Обновени са текстурите за блоковете вълна

За да вземете снапшота просто направете следното:
Отворете launcher-а и натиснете бутона “New Profile”. Преименувайте го на snapshot или лесно запомнящо се име и кликнете с чек бокс на “Enable experimental development snapshots” и запишете. За да пуснете нормалната версия на игра може да изберете в дроп менюто в долния ляв ъгъл на лаунчера. Направете резервни копия на вашите светове и първо стартирайте играта и запишете в различна папка запазените копия на световете.

Трябва да знаете, че Snapshot-а може да повреди вашия свят, защото може да има разминаване в новите неща и тези ваши стари блокове. Може да репортвате бъговете на главния майнкрафт уеб сайт. Ако откриете нещо, което не работи в снапшота то може да помогнете като изпратите бъга и той ще бъде оправен. 
Това ще е част от новата версия 1.12 и ще бъде добавено след няколко месеца като бъде тествано и подобрено от екипа на играта. Ние може да очакваме с нетърпение да бъде обновена играта. За сега само може да се радваме на Snapshot-а