Home » Услуги » Поддръжка на уеб сайт

Поддръжката на един уеб сайт изисква често публикуване на ново съдържание. За тази цел трябва да има предварително създаден план за съдържанието. За всеки един уеб сайт се изисква анализ на ключовите думи и разглеждане на целите на уеб сайта. По какви ключови думи е подходящо да се класира сайта. Когато е ясна целта на сайта може да се изберат най-точните думи и да се започне изграждане на съдържание за сайта.

Подбора на ключови думи е важен. Трябва вашия сайт да се класира по избрани ключови думи, които да следват вашите изисквания и да са подходящи за вашия бизнес.
След като се изготви план за статиите е време да се изградят едни приятни за четене статии както от потребителя, така и от търсещите машини.

Трябва да знаем, че всеки ден ботовете на гугъл обхождат сайта ни и е препоръчително по разбираем начин да им бъде представено съдържанието. От друга страна пък всяка една статия трябва да е по темата на сайта ни и да е полезна за потребителя. Така можем да направим една добра статистика за прекарано време на посетителите в сайта ни. Доста фактори може да повлияят нашето класиране за това е добре да покрием всички изисквания.

След като знаем, че вашия сайт се нуждае от честа поддръжка е време да предложим нашите услуги. Ние се занимаваме главно с изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини. За това може да ни се доверите. Ако искате може да публикуваме готови статии или да напишем статии специално за вас. За целта разгледайте нашия копирайтинг раздел. Там може да научите повече за тази услуга.

Освен публикуването на съдържание в сайта по предварително създаден график предлагаме и споделяне в социални мрежи за получаването на социални сигнали. Това означава, че ако имате фейсбук страница ние можем да поддържаме и нея.

Реклама чрез Adwords

Следваща стъпка, която може да върви заедно със сео оптимизацията е рекламата в търсачката. Това е перфектен начин да пораздвижим сайта и да вкараме малко нови посетители. А защо не и да превърнем посетителите в сайта ни в бъдещи клиенти.
Правилно изградената кампания може да ни докара нови клиенти и бързо да започнем да печелим чрез сайта ни.