Home » Карти за Minecraft » Ски курорт – Карта За Майнкрафт

ски курортВреме е да отидем на почивка. Да, но къде да отидем? Аз например като се замисля никога не съм ходил да карам ски никъде. Това е интересен ски курорт. По света има много почитатели на карането на ски и доста често през зимния период са в планината и карат ски. Карането на ски е изпълнено с много падане в студената планина. Хубавото на игрите е, че от вкъщи на топло играем и няма риск от падане и от настинка.  Когато сме в реални условия в планината става малко опасно и трябва да се внимава. Редовното каране на ски крие рискове.

А сега да се замислим дали има игра, която да позволи да караме ски от топлината и сигурността на собствения ни дом? Сигурно вече знаете отговора. Майнкрафт е нашата игра. Задължително опитайте тази уникална зимна карта. Може да я намерите в търсачките като напишете WORKING SKII RESORT 3.0 и потърсите създателя на картата в  гугъл Minimumwageminecraft! Тази карта обещава всичко, което някога бихте искали от луксозен ски курорт добавен в игра. Картата разполага със: Няколко ресторанта! Огромни планини! Яростни склонове! И за финал работещи лифтове. Какво повече може да искаме от една карта за майнкрафт?
ски
Чрез картата може да се насладите на една уникална и забавна атмосфера на голям и скъп луксозен ски курорт. След като заредите картата и започнете игра ще се появите в малка стая без прозорци и без очевидни изходи. Трябва да избягате от стаята и веднага започвате да се чудите как? С табелки в игра е изписано с главни букви мястото за спауна. Бутоните са за спаун на самолет. Но какъв ще е този самолет? Това ще оставим на вас за да влезете и да разгледате с интерес картата. Ако ви кажем всички подробности няма да ви е интересно. След кратко търсене как да отидете на спауна ще изчакате малко и вече ще бъдете пред входа за уникалния ски курорт. За майнкрафт играчки може да посетите линка.