Home » Сървър ревюта » Уеб Сайта iGraiMinecraft.com на 4 години

Уеб Сайта iGraiMinecraft.com на 4 години

Здравейте на всички посетители на сайта. През 2012 година създадохме сайта като наш хоби проект и до днес ние не сме се отказали от него. През годините ние не спряхме да се интересуваме за новостите около нашата любима игра Minecraft. Както всички знаем от 2012 година до сега играта е претърпяла доста промени и обновления. Добавени са стотици нови неща и са подобрени и оптимизирани нещата в играта. Това разбира се е доста яко, защото феновете на играта постоянно може да се забавляват с новите подобрения, върху които всеки ден работят разработчиците на Minecraft.

През цялото това време до сега сайта ни има над 120 уникални статии свързани само и единствено с играта. Ако и вие обичате играта и Пишете статии може да помагате за развитието на сайта. В интернет има много сайтове за темата майнкрафт, но това не ни отказа и до днес. Сайта си е онлайн и е достъпен за всеки посетител. Надяваме се сайта да ви е полезен.

Сайта ни има за цел да предостави интересна информация за феновете на играта като сме се опитали през тези 4 години да добавим повечето неща, които са важни.
Няма как да имаме абсолютно всичко свързано с играта, поради липсата на достатъчно време и нямаме голям екип от хора да добавят всеки ден нови неща.

Но ако обичате да пишете статии за играта Minecraft и искате да помогнете за развитието на уеб сайта ние можем да ги добавим в сайта ни. Като едно от важните изисквания е статията да е свързана с играта като например ревю на ресурсен пакет или на карта за майнкрафт. Статията да съдържа минимум 300 думи като може да използвате онлайн инструмента за проверка на думите на текста:
Линк към брояч на думи
Влизате и поставяте вашата статия и ще разберете колко думи е.
Може да изпращате на E-mail:
Уеб Сайта iGraiMinecraft