Home » Текстури » [Текстура] Cyberghostde’s HD – 256x

Това е следващата текстура с висока резолюция, която е доста добре направена. Текстурата е съставена и комбинирана от  други текстури за да стане интересна и забавна за играчите, които играят Майнкрафт с нея.  Небето се променя доста и добива доста реалистичен и красив вид. Точно това търсят повечето играчи: текстура, която да ги доближи до реалността като добави по-реалистична среда от стандартната текстура. Вие, никога няма да знаете колко красива може да бъде вашата Minecraft, ако не пробвате тази текстура.

Това е HD texture пакет с резолюция 256x. Трябва да имате малко по-мощен компютър за да използвате текстурата без лаг. Като добавите пакета ще разберете, че  това е буквално HD качество. Тази текстура е създадена за най-новата обновена версия на играта Minecraft до момента.
На тези снимки може да видите колко различна и добре изглеждаща може да стане вашата игра. Това са сгради направени с внимание и много изгубено време за сметка на което този град изглежда толкова добре и също така благодарение на текстурата.

Как да инсталирате пакета:
1. Изтеглете текстурата от: Тук 
2.Трябва да имате инсталиран Optifine или MCPatcher
3. Поставете изтегления файл във вашата папка с текстури