Home » Карти за Minecraft » Забавната земя

земя

Забавната земя

За картата забавната земя:
Вдъхновена от парковете направени специално за веселба, добре дошли в Fun Land – огромен парк с участието на 16 влакчета, 10 водни бази, дузина други забавления, както и изобилие от ресторанти, сувенирни щандове и други места за забава свързани с един парк. Има какво да се види и направи, а дори и повече. Картата не изисква специални модове и е съвместима с по-стари версии на Minecraft.
За тази версия:
Версия 2.0 на Фънленд (Земя на забавление) добавя 8 чисто нови влакчета, допълнителни ресторанти и атракции, както и още по-тайни места по цялата карта. За да ви помогне да получите едно бързо разширяване на  парка са добавени още скрити забавления. С това разширение, нови улики са включени по отношение на произхода на мистериозния Фънленд, неговите тайнствени собственици, и тъмните тайни, които съдържа. Ако сте изтеглили и се радвате на някой от по-старите версии на Фънленд, вие със сигурност ще искате да свалите 2,0 и да опознаете парка отново! Ако пък сега за първи път ще играете тази карта, то това ще бъде вълнуващо преживяване.

Забавната земя

С новата актуализация на Minecraft, 2.0 Фънленд е намерила малко „странно“, част от осветлението е изключено, изглежда сенчеста и често не на място. Фънленд 3.0 ще отстрани всички тези малки дразнения, а междувременно Фънленд 2.0 все още има много забавление. Това е един от най-популярните увеселителни паркове в Minecraft!

Версия 3 на Фънленд добавя още повече към парка. Това е най-голямото разширение към днешна дата! С това разширение, нови улики са били включени по отношение на произхода на мистериозния Фънленд, неговите тайнствени собственици, и тъмните тайни, които съдържа парка. Ако сте изтеглили и се радвате на някой от по-старите версии на Фънленд, вие със сигурност ще искате да свалите 3,0 и да опознаете парка отново!

Правила:

Не пропускайте да прочетете включения „Прочети ме първо“ текстов файл.
Задайте мирен режим на игра в противен случай ще умрете в играта, преди да е станало забавно.
Всички влакчета трябва да имат готова количка в стартера, ако някой липсва, шансовете да залепнете някъде на пистата са големи.
Всички тайни места са достъпни без да се разрушават блокове.

Тази карта няма нужда от инсталация на модове просто добавете картата по нормалния начин по който се добавят карти.

За да изтеглите версия 2.0 натиснете тук: FunLand2
За да изтеглите версия 3.0 натиснете тук: FunLand3

– влезте в един от двата линка и скролирайте надолу докато не видите линкове за сваляне (Downloads) на картата