Home » Карти за Minecraft » Замъка на монарха

Замъка

Това е една приключенска пъзел карта замъка, която ще ви поведе на пътешествие през замъка на лудостта. Монархът се е събудил след 50 години сън и сега трябва да следва бележките, оставени от иконома му, който се е грижил за него преди много време. В картата вие сте владетел на нестабилното царство.


Вие ще попаднете в остроумни капани, и трябва да преминете трудни пъзели. След като бавно се разкарвате из замъка ще намерите невероятни неща в това приключение, и ще откриете все повече и по-нови задачи. Също така може да получите награда в края на изпълнените задачи и пъзели или пък може би не? Пробвайте тази карта сега за да разберете.
Замъка
Правила и трикове в картата:
Всички тези правила ги има в картата под формата на книга. Хубаво е първо да прочетете правилата на картата за да разберете за какво става дума.

1. Не чупете блоковете и не поставяйте блокове, освен ако някъде в картата не е написано да го направите. Ако има задача за поставяне на блок и го изгубите, имате право да се върнете и да го замените. Ако сте в задънена улица, където можете да се измъкнете само ако чупите, примерно да счупите една дъска, направете го. Някои капани са такива.

2. Не търсете никакви предмети. Всичко, което ви трябва, ще ви се даде, когато ви е необходимо.

3. Не използвайте модове. Те могат да прецакат нещо. Ако имате някакви модове инсталирани, и играта ви блокира или няма да ви позволи да правите разни неща, то това може да бъде причинено от вашите модове.

4. Да сменяте трудността е маловажно. Някои места ще изискват от вас да промените трудността, но ако сте на мултиплейър, просто играете на лесно.

5. Дължината на игра е доста дълга – или най-малко, това е, когато играете картата за първи път. Разбира се, с карти, които могат да вземат почти двадесет часа, за да изпълните тези задачи в картата може да ви отнеме доста време.

6. За тези от вас, които харесват картата има великденски яйца. Те може да не са свързани с историята по някакъв начин, но те биха могли да бъдат добавени към вашия опит по време на изследването на това фантастично царство. Също така, ако нещо ви казва „сегашната ви дестинация“, шансовете са, че е близо до дестинацията Ви.

7. Може би се досещате това от сега че в картата има много табели, но ако не обичате да четете табели, може да ги пренебрегнете. Можете просто да ги прекъснете, ако ги мразите толкова много.

8. Най-важното правило досега: Някои от тези правила ще трябва да бъдат нарушени, но само в някои специфични точки в цялата карта. Кога ще нарушите правилата? Използвайте собствената си преценка, за да определите кога трябва да нарушите и кога трябва са спазвате правилата.

Как се инсталира:
Просто напишете в търсачката на компютъра ви: %appdata% намерете .minecraft/saves и поставете изтеглената карта в папката saves.
За да изтеглите картата натиснете тук: Линк