Home » Текстури » Анимационна текстура

Играта Minecraft има много възможности. Границата за строене в играта е може би вашето въображение. Ако имате богато въображение, то може да направите доста интересни и атрактивни сгради. Разбира се иска се и малко практика за добре построени и направени сгради. С тази текстура вашите сгради ще изглеждат доста по-различно, защото това е една текстура, която вкарва анимационен вариант на всяка една ваша сграда.

Някои хора предпочитат да правят замъци, други правят цели градове, както и няколко избрани сгради. Текстурата изглежда много ярка, много по-проста, и целта и е да направи от по-голям пиксел изкуство. Повечето блокове, които се използват за изграждане на къщи са единствените, които съдържат по-сложни структури.

Ако предпочитате структури, които изглеждат малко деформирани, този пакет е за вас. Направете цял град въз основа на анимация като използвате въображението си. Текстурата е направена и за по-бавни компютри за да зареди вашия Minecraft малко по-бързо и плавно.

Характеристики и начин на инсталация:
Анимационни графики
16 x 16 текстура, подходяща за по-бавни компютри и лаптопи
Лесно намиране на блокове, за направата на по-атрактивна сграда
За да изтеглите текстурата натиснете тук: Линк
След като изтеглите пакета го поставете във вашата папка с Майнкрафт текстури. Пуснете играта и изберете изтеглената текстура.