Home » Текстури » Текстура Mariocraft AllStars [32x]

mc333c3Това е текстура базирана на играта Super Mario. Повечето от вас може би обичат тази класическа игра и това е шанс да смесите Супер Марио със Minecraft. Текстурата е направена доста добре, така че се получава една готина майнкрафт игра със елементи на Марио. Използвани са оригинални елементи от играта за да създаде прекрасна атмосфера в играта като се доближава до оригинала. Използвани са гъби и цветя от оригинала както и животните в Minecraft са сменени с тези от Супер Марио. Проверете текстурата за да видите колко добре направена е. Селяните от Майнкрафт са направени да изглеждат като жаба и другите мобове са сменени с най-различни герои от Марио. Текстурата има както положителни, така и отрицателни неща. Едно от отрицателните качества е, че някои блокове изглеждат твърде ярки, а други не се вписват в темата. Положителните неща са: Има функции от оригиналната игра, всяко животно има своя Марио идентичност и има неща в текстурата, които са доста добре направени.
mc234cc

Както може да видите от снимките качеството е уникално. Нещото, което най-много се откроява в тази текстура е мобовете. Ако идеята на текстурата ви харесва не пречи нищо да я пробвате и да оставите коментар за нея дали ви е харесала. Също така може да видите, че се добавя една доста колоритна атмосфера в която може да се забавлявате всеки ден.
mc235cc
Разбира се може да ползвате текстурата във всекидневна игра на Minecraft. Ако компютъра ви е с добри характеристики няма да имате никакви проблеми от сорта на лаг по време на игра като използвате тази текстура. Текстурата е 32x и може да се използва от повечето компютри и лаптопи без проблем.
Може да свалите текстурата като влезнете тук и натиснете „Download Texture Pack“: Линк 1