Home » Карти за Minecraft » [Карта]Имперски Град

Имперски Град

Имперски Град

За построяването на тази карта е отнело доста време на създателите на картата. Тя е направена така, че да е перфектна до всеки един детайл. Доста подробно направена картата е с големина 120 мегабайта. Като започнете да играете в тази карта и за първи път се включите в света, вие още отначало ще бъдете изумени. Това е голям, величествен град, който е построен от всички стилове от 19-ти век и началото на 20 век. Използвани са класически и модерни стилове за направата на сградите. Започвате играта в творчески режим и всички сгради са оригинални, въпреки че те често са направени въз основа на съществуващи вече сгради, които са използвани като източник на вдъхновение.

kartic2

Тази карта е направена за да бъде споделяна с колкото може повече хора за да се наслаждават на прекрасните сгради и атмосфера в тази карта. Това означава, че картата може да бъде добавена във вашия сървър или просто да играете в сингълплеър. Ако картата ви харесва, може да следите за ъпдейти и добавяне на още нови яки неща по нея. За направата на картата е било нужно доста време за създаването на всяка сграда и всеки елемент, затова може да и се наслаждавате и да я пробвате като я изтеглите от линковете долу.

kartic1

Картата е доста голяма и се препоръчва компютъра или лаптопа ви да бъде с по-добри характеристики, но ако нямате проблем с лага в играта, то пак може да пробвате картата. Това е една от най-големите карти за Minecraft, на които съм попадал. Препоръчва се картата да бъде играна с колкото се може повече ваши приятели, защото е толкова голяма, че може да се окаже скучно място за един играч.
За да изтеглите картата цъкнете >>>Тук<<< и кликнете на Minecraft World Save.