Home » Bukkit плъгини » Плъгин – Player Heads

Player Heads

Player Heads

Плъгините за сървъри на Minecraft се правят обикновено за добавяне на нови функции във сървъра Player Heads за да е забавно интересно на всеки играч. Всеки плъгин предлага различни неща за всеки играч по нещо, затова като в един сървър се добавят повече плъгини, той става интересен на почти всички играчи, и така в сървъра има за всеки по нещо. За едни играчи е забавно да играят pvp, за други да строят къщи. Този плъгин е насочен най-вече към pvp, но става и за всеки друг играч.

Каква всъщност е целта на плъгина: когато играете pvp с ваш приятел или срещу другите играчи има шанс да падне главата като предмет и вие може да я вземете. Така може да направите колекция на главите на най-силните играчи, които сте победили до сега. Понякога има играчи, които са трудни за побеждаване и трябва да ги победите няколко пъти за да спечелите една глава за вашата колекция. Също така може да бъде използвана като шлем на вашия герой. Разбира се не дава никакви защити и точки, но може да бъде използвана за забава.

Ако понякога играете pvp, няма добра плячка и чувствате, че заслужавате награда за вашата победа. Тогава PlayerHeads е точно за вас! В момента това е доста популярен плъгин за сървъри, така че ви препоръчваме да добавите този плъгин и във вашия сървър за да може играчите да се забавляват. Инсталацията е супер лесна. Просто изтеглете .jar файла и го добавете във вашата plugins папка на вашия сървър. След това рестартирайте или презаредете вашия сървър и плъгина е готов за ползване.

За да изтеглите плъгина натиснете тук: Линк 1