Home » Текстури » [Ресурсен пакет] – Intermacgod Реалистична и Модерна

Intermacgod Реалистична и Модерна

Intermacgod е Реалистична и Модерна ресурс пакет, който буквално има за цел да вкара доста реалистични неща в играта Minecraft. Това наистина е един от удивителните ресурсни пакети които са създадени скоро. Е разбира се всичко е въпрос на вкус, но този пакет си заслужава да бъде пробван от всеки играч, който обича да играе с различен текстурен пакет от този по подразбиране. Още от началото ще разберете колко красиво и реално е направен този ресурсен пакет.
Intermacgod Реалистична и Модерна

Както виждате на снимките, този пакет изглежда невероятно, и действително реалистично. Не всички ресурсни пакето могат да се сравняват с този. Детайлите са чисти и идеално си пасват и се вписват в средата на играта. Блокът пясък изглежда малко като по филмите за да пробвате може да направите малко неща с пясък за да разберете точно за какво става на въпрос. Сенките в играта изглеждат все едно са направени с помощта на мод в играта, но това не е така те са част от този ресурсен пакет.

Реалистична и Модерна

Дърветата изглеждат доста различни от стандартния пакет на майнкрафт по подразбиране. Ако искате малко да разнообразите атмосферата в играта, то това може би ще е подходящия начин за вас. Тревата също изглежда по-реална и променя доста земята в играта.
Реалистична и МодернаЗа да изтеглите текстурата / ресурсния пакет натиснете тук:
Линк 1