Home » Текстури » [Ресурсен пакет]Sphax PureBDCraft

Sphax PureBDCraft

Minecraft от създаването си до сега е претърпяла доста промени. Като пример Sphax PureBDCraft ще дадем промяната на текстурите в най-новия ъпдейт до сега 1.7.2. Какво всъщност има променено в текстурите. Променено е това, че вече може да се използват няколко ресурсни пакети наведнъж. Също така в по-стари ъпдейти беше сменено името на текстурите от текстури вече са ресурсен пакет. Въвеждането на новите цветове стъкло също е един от положителните качества на версия 1.7.2.
Sphax PureBDCraftСега да поговорим малко за този ресурсен пакет обновен до най-новата версия на играта за момента. Пакета е доста известен и е предназначен да превърне играта да изглежда като комикс. На разположение е във всички общи резолюции от 16×16 до 512×512. Въпреки това, препоръчаната резолюция е 128×128. Използвайте резолюция, която съвпада с характеристиките на вашия компютър!

Текстурата изглежда доста приятно на пръв поглед. Може да се каже, че играта се променя максимално от текстурата по подразбиране. Идеята на играта се запазва, но да се играе с тази текстура си е истинско забавление.
Името на ресурсния пакет е Sphax PureBDCraft и предимството му е, че винаги е почти 100% готов за последната версия на Minecraft. Не се колебайте да изтеглите и пробвате всички версии за да разберете коя се вписва най-добре и коя е най-подходяща за вашия компютър.

От този линк може да изтеглите последната версия на ресурсния пакет: Sphax PureBD