Home » Модове » Индикатор за нанесена щета [мод]

Индикатор за нанесена щета

Това е един як мод Индикатор за нанесена щета  , който ще внесе доста интересна промяна в играта. Различен от другите модове този mod прави няколко промени като показва колко DMG правите на животните. Въпреки, че не прави голяма разлика този мод ще  ще добави удобство което може да ви бъде полезно.

Индикатор за нанесена щета

Индикатора за колко dmg прави вашия герой ще добави и RPG усещане в Minecraft. С вече инсталиран мод всеки път когато ударите животно мигновенно ще виждате колко щета нанасяте на животното. Колко щета нанасяте на животното ще бъде показано с малък ефект, за по-яко представяне на данните. Като това не е всичко когато посочите даден моб, ще може да видите колко здраве има даден моб и ще бъде показано името му.

Мода определено прави нещата по-интересни по време на битка. С плъгина ще може да разберете малко повече информация за дадено животно, преди да започнете битка с него. Разбира се, ще може да видите и здравето на животните по време на битка както и колко щета нанасяте. Въпреки това може да срещнете доста подобни модове в интернет и този да не е толкова уникален, но ако търсите подобен мод задължително го пробвайте. Може да се окаже, че този мод ще ви хареса най-много от всички подобни такива.

За да изтеглите мода кликнете върху линка и търсете където пише с червени букви DOWNLOAD като изтеглите избраната от вас версия на Minecraft. – Линк