Home » Модове » [Мод] Lucky Block

Какво е Lucky block

– Късметлийските блокове ?
The Lucky Block мод добавя само един блок, още над сто възможности за Minecraft! Просто кликвайте върху блокчето, стискайте палци и се надявайте да падне нещо, което ще ви бъде полезно или ви е необходимо. Но сега, с тази нова версия, можете да очаквате повече, отколкото само предмети. От късметлийските блокове вече може да падат животни, чудовища, други обекти и дори структури!
От гиганти да фойерверки и пръчки с диаманти, мода късметлийските блокове ще ви даде едно вълнуващо изживяване всеки път, когато играете.

Lucky Block

Ниво на късмет
Късметлийските блокове може да имат различни нива на късмет ако ги сложите в работната маса с определени предмети.
В полето “Късмет” на късметлийския блок е показан бар от 0 до 100 колкото по-високо е нивото на късмет, толкова по-вероятно е да се падне нещо по-добро. Нивата на късмет могат да бъдат от 0 до -100 като отрицателните нива на късмет правят късметлийските блокове без късмет. Има три късметлийски блока в инвентар в творчески режим на игра. Един от тях е нормален, един има ниво на късмет 80 и едно -80. Само късметлийски блок с ниво на късмет 0 могат да бъдат направени в стак.

Генериране
Късметлийските блокове вече могат да бъдат генерирани в произволни структури.
Сегашните структури са кварцов „гръцки храм“ и останки от stome тухли и netherrack.
Късметлийските блокове в храма ще имат ниво на късмет между 50 и 100, но в останките е от -50 до -100!
Спаунрейта е 1 към 200 на chunk.

Подобрения
добавени са късметлийски блокове от които падат неща, които сте добавили вие, тоест може да изберете какво още да пада от блоковете. Това може да стане с помощта на команди.
Когато допрете късметлийски блок с Silk Touch Pickaxe от него ще падне още един късметлийски блок.

Какво може да падне от блоковете?
Добавени са: 6 нови дропа, храм с осем късметлийски блока, 2 късметлийски блока като единия е с късмет другия не, куп различни видове риба, с въдица, селянин, който язди купчина прасета, коне, безсмислено глупаво съобщение за сериозна опасност и гъби.

Изисквания:
За да инсталирате мода трябва да имате Forge mod добавен към вашия Minecraft
Forge Изтеглете от тук: Линк
След това изтеглете The Lucky Block мод от тук: Линк
Поставете .jar файла във вашата Mods папка.