Home » Модове » Minecraft Addons

Minecraft ADD-ONS или Minecraft Addons е един нов начин за редактиране на нещата, които се случват в игра. С тази нова добавка играта става още по-интересна. Вие ще можете да смените изгледа на всички предмети в играта. Тоест ще може да направите ремикс на всички мобове. Да смените техния изглед и поведение. Това е един нов начин да играете играта. Всички мобове на практика са изградени от 3 части. Модела, формата на модела и текстурата, начина по който изглежда. И поведението тоест радиуса на взривяване или големината на моба. Всичко това ще бъде достъпно за персонализиране от нас. Забавлявайте се, споделете с приятели и експериментирайте с това ново обновление на Minecraft Windows 10 и Minecraft за телефони и таблет. Може да използвате най-различни начини и похвати за един нов начин на игра като например да умножавате зайци или 15 метра висок криипър.

Minecraft AddonsПерсонализирайте практическата си работа с Адоните! – Minecraft Addons
Add-Ons са първата стъпка на нашето пътуване към привеждане към още по-големи нива на персонализация за всички издания на Minecraft – като се започне с Pocket и Windows 10. Те дават възможност на играчите да преобразят облика на своите светове и дори да променят поведението на мобовете. Например, можете да промените радиуса на взрива на пълзящото растение познато на всички , или текстурата и изгледа на всеки моб в игра.

Minecraft Addons

Немодифицираните файлове на Minecraft addons са добро място от което може да започнете, ако планирате да създавате свои собствени добавки. Изтегляте тези Zip файлове на ресурсни пакети и пакети за поведение под формата на json файлове и се доверете на креативността си!

ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ на Minecraft Addons
Уверете се, че сте на най-новата версия на Minecraft (0.16 или по-нова). Като имате опция да изберете на коя платформа ще правите редактиране. От екипа на minecraft са направили всичко възможно за да бъде редакцията и създаването на адоните лесна и достъпна за всеки, който иска да направи собствени адони по негов избор и по негови решения.

Може да започнете от тук: https://minecraft.net/en/addons/