Home » Текстури » Battered Old Stuff за Minecraft 1.4.7

Много идеи за текстури са започнали от майнкрафт темата. Добавянето на нова текстура в играта я прави малко по-различна, като разбира се, се запазва първоначалното усещане. Текстурата Battered Old Stuff, не само замества стандартните текстури на Minecraft, но също така прави новите текстури по-реалистични по два отделни начина. Тази тема вкарва средновековен стил на дрехите, сандъците и изцяло на повечето предмети и неща в играта. Прави блоковете по реалистични и износени. Като смените текстурата ще видите, че в действителност, текстурата е напълно различна от тази която е  по подразбиране.


С тази текстура ще промените вашия Minecraft свят. Ако обичате средновековните неща ще ви хареса текстурата и ще направи играта по-вълнуваща. Тъй като текстура е на разположение 32x и 64x, това дава възможност на играчите, които имат по-лагав компютър, или такъв, който не може да бъде в състояние да се справят с високото качество на текстурата, за да използвате текстурата по същия начин, и да позволи на потребителите с по-високи качествени компютри да използват по-добрата резолюция. Това позволява на потребителя да провери дали една от двете версии ще пасне на компютъра му и ще играе без лаг и бъгове, за да се забавлява максимално с играта.

Когато използвате текстурата, често е необходимо да използвате друга програма, която да подобри и оптимизира текстурата. Една от тях е mcpatcher с която без проблем може да използвате текстурата без да имате лаг или други проблеми.

Това е HD текстурен пакет за това се препоръчва да използвате MCPatcher за да разберете как да го инсталирате натиснете Тук.

За да разберете как се инсталират текстури натиснете Тук
Препоръчва се да имате инсталиран optifine мод.

 Изтегли Battered Old Stuff за Minecraft 1.4.7