Home » Сървър ревюта » Нова игра с оцеляване – Conan Exiles

conan exilesНай-новата игра с оцеляване Conan Exiles е вече тук. За нея се изисква по-мощно Pc и много свободно време за да разучите цялата игра. В играта трябва да оцелеете в едно място където само най-силните могат да оцелеят. Вие ще опитате ли да създадете собствена система за оцеляване в тази нова игра, която е по стандартите на новите технологии за 2017.

Тук в този свят Conan Exiles вие може да играете в мултиплейър или да оцелявате сами в тази пустош.
Пътувайте в този огромен свят изпълнен с руините на древните цивилизации и станее един от най-добрите като създадете собствен план за оцеляване. Започвате с абсолютно нищо и може да създадете оръжия, инструменти, а защо не и цели градове. По време на игра ще научите всичко за създаването на инструменти и ще стигнете до едно мното интересно ниво в което вече ще може сами да оцелявате като играете в сървър с други играчи.

Разгледайте загадъчните руини в търсене на съкровище и нови знания, но се пазете от това да повредите ума си от тъмните сили на света по време на игра. Като вие ще трябва дори да мислие от къде да намерите храна и вода постоянно за да оцелее вашия герой. Като понякога ще трябва да търсите подслон за да се скриете от пясъчните бури. Conan Exiles, това не е просто игра. Това е свят, богат на история, където трябва да откриете знанията и тайните на древните цивилизации докато се борите, за да изградите своя собствена империя.


Оцелейте във варварската изгубена земя
В света на Конан Варварина, оцеляването е повече, отколкото да бъдете добре нахранени и хидратирани.  Изградете своето царство в огромен, безкраен свят
Пътувайте през огромен, безкраен свят, изпълнен с опасности и възможности, проучете всичко от пясъчните дюни, за да се извисяват руините. Съберете ресурси за направата на плавателни съдове, сечива и оръжия, а след това изградете всичко от създаването на малко селище до построяването на цели градове.

Открийте тъмната история на древните цивилизации в Conan Exiles
Разгледайте останките от древните цивилизации и открийте големи съкровища и знания. Научете повече за хората, които са обитавали този свят преди.

Играйте сами локално или се борете за оцеляване и надмощие в устойчиви мултиплейър в обществени сървъри. Можете също така да бъдете хост на вашия собствен сървър и да поканите други да се присъединят към вас в един свят, където можете да имате пълен контрол на правилата и настройките. Искате ли да играете само с шепа приятели? Опитайте co-op режим!

Изтеглете играта от Steam тук: Линк 1