Home » Текстури » EventCraft текстура 1.4.7

Текстурите в Minecraft са чудесна част от играта и правят геймплея малко по-забавен, отколкото без тях. Това става като създателя на текстурата отделя доста време за да направи всеки детайл доста добре изглеждащ докато не хареса изработената от него текстура. За да стане популярен сред майнкрафтърите даден текстурен пакет трябва доста да се потруди създателя за да бъде предпочитан текстурния пакет от всеки. Също често играчите използват текстурата за да  променят напълно начина, по който виждат играта. Пакета въвежда изцяло нов сет от уникални и много интересни текстури, които са били направени не само за да се замени текстурата по подразбиране, но също така подобряване на външния вид на цялата игра. Направена е и с цел подобряване на геймплея.

Текстурния пакет подобен на всички останали се основава на две базови идеи, в които ще бъдат изградени и създадени блокове за да се получи красива и интересна текстура. Само по този начин текстурата може да стане добра или добре развита. Много време, усилия и голямо количество детайли трябва да бъдат покрити, за да стане абсолютно невероятно и перфектно. Като се основава на първоначалния пакет текстурата около простите теми; Средновековна / фентъзи, тазе текстура е много уникално произведение на изкуството, на което по-голямата част от всички потребители ще се радват.
Оръжията и инструментите са доста интересни в тази текстура. Повечето блокове имат също доста различен вид.

Това е HD текстурен пакет за това се препоръчва да използвате MCPatcher за да разберете как да го инсталирате натиснете Тук.

За да разберете как се инсталират текстури натиснете Тук
Препоръчва се да имате инсталиран optifine мод.

За да изтеглите текстурата натиснете тук: Изтегли
Пълна информация за текстурата Тук