Home » Текстури » Glimmar’s Steampunk текстури за 1.4.7

Текстурите за Minecraft се правят от различни художници и текстурите може да ги наречем произведение. За да се направят текстурите се изисква много време и да се положат усилия за да станат едни наистина интересни и яки текстури. Glimmar Steampunk Texturepack за Minecraft 1.4.7, е необикновено произведение на изкуството. Тази текстура прави Minecraft да изглежда като почти различна игра. Този texture pack използва уникална тема, която я прави наистина яка. Темата на тази текстура е една и единствена и тя е парни машини. Така с този пакет може да разнообразите вашия Minecraft до такава степен че играта да стане още по интересна. Темата е базирана на селски начин на живот и чрез използването на електрически машини и изграждането на почти старомодни превозни средства. Блоковете се променят доста и това прави играта още по-интересна.
Видео на пакета:

Основни характеристики:
Пакета не променя само текстурите; блоковете, предметите, хранителните продукти, и терена, но променя и дори чудовищата и животните. Не са променени изцяло но до толкова, че да се запази оригиналността на Minecraft животните. Темата ги прави да изглеждат по-загадъчни, а дори и по-враждебни. Всичко в пакета е направено да изглежда механично, но все пак се запазва усещането за Minecraft. Разбира се дървото и всички нормални, естествени строителни материали само са били променени, за да отговарят на темата. Малка част от тези природни блокове и текстури са направени да изглеждат механични или роботизирани. Естествените вещества като кален блок и трева все още приличат на оригинала.

За пакета:
Това е HD текстурен пакет за това се препоръчва да използвате MCPatcher за да разберете как да го инсталирате натиснете Тук.

Промени направени по пакета:

  • променени текстури на тиква (64x)
  • 6 нови мраморни блокове текстури
  • 10 нови случайни текстури
  • съвместимост с Minecraft 1.4.x

    За да разберете как се инсталират текстури натиснете Тук 

    Изтегли Glimmar’s Steampunk текстури за 1.4.7