Home » Minecraft игри » Игра Господарят на Блоковете – Кратка Minecraft История

игра

Глава 1: „Игра в пещерата“

В началото имаше само създател виждащ всичко, всемогъщ и доброжелателен, но безмилостен,  метафизичен олицетворение на всичко, което е добро, и правилно. Той е създател на нашия Minecraft игра свят той е „Notch“. Той създаде един свят, който не се харесва на царството и на Minecraft Realms. Това не беше просто сферичен свят, това беше един свят на блокове на върха на земята стояща под небето и до изгряващото слънце. Там лежеше най-известния блок в играта а именно: трева. А под земята беше пълно с пещери, които са Калдъръмени. Този свят е един квадратен рай. Не е подходящ за гледане от всеки, но този който може да го види ще разбере, че това е една математическа точност тълкувана през една магия наречена „Java“.  Първото начало в Minecraft света наречена пещерата на играта. Въпреки, че Notch е самотен в неговия свят, така той откри, че е порти към другите обитатели на царството му. И все пак той не беше много щастлив, защото търсеше какво прави неговия Realms толкова голям.

Глава 2: „Класика“

След като се консултира с неговите колеги, той създаде и водата в играта. Първата течност заобиколена от пясък. Плаващите пясъци в играта са се превърнали в един класически остров. Там имаше трева, пръст, пясък, дървета, както и дърво и листа, гъби, подземни пещери, рози, въглища, желязо и златна руда, както и  златни блокове. Той добави, стъкло, нормален камък, който не беше калдъръмен, вълна, с много различни цветове, сирене, искам да кажа, гъба, библиотечка, обсидиан, и дори динамит, въпреки че не се взривява. Светът става известен в целия свят, и повече хора се стекоха, за да станат част от него. В светът все още липсва ден и нощ цикъл обаче, затова той намира време и добавя това. Така се създаде нашата любима игра Minecraft игра, която играем и до днес.

Скоро той създава друг режим на игра, „Оцеляване в сървъри“. Това е същото като да оцелявате сам в играта, но и да може да играете с приятели и с други хора онлайн. Създаден е начин да се добавят предмети за по-лесно играене и развитие. Той нарича този занаят в играта крафтинг познат на всички нас феновете на играта. Следва добавянето на много руди навсякъде из световете и най-якото добавя лавата. След това червения камък и добавянето на кравите, конете и още много.

Следва и добавянето на Nether.

Глава 3: „Бета“

С Бета, заедно дойдоха леглата, за да пропуснете нощта и за декорация на вашите къщи, торти, вълците, които използвате за ваши любимци в игра, да се хранят овцете и се укротяват кучетата с кости. Всичко започна да изглежда много по-добре, и той добави и друг показател наречен „време“. Сняг, светкавици и дъжд се превърна в реалност. Тогава дойде карти, бутала, което може да тласне нещата, както и нова по-яка система за битки PVP Minecraft игра , което дава възможност на играчите действително да се забавляват, вместо бавна разходка из вселената, и земята, критични попадения на враговете си чрез друго оръжие като лък. Гладът е добавен, заедно с села и хора, за да ги обитават.

Може да прочетете още за историята, като следвате линка. Историята ще има и продължение.

Линк към оригиналната история:
http://www.planetminecraft.com/blog/lord-of-the-blocks-a-minecraft-short-story/