Home » Bukkit плъгини » Плъгин за гилдии в Minecraft

 

Гилдии

е чудесен плъгин за вашия сървър на Minecraft. Плъгина е направен с цел играчите в сървъра ви да могат да създават гилдии и да се забавляват повече. Играчите могат да създават гилдии и да привличат играчи за тяхната гилдия. Играча създал гилдията може да повишава / понижава играчите в гилдията. Плъгина притежава и контрол на земята, тоест може да се вземе земя само за хора от вашата гилдия в която може да строите. За pvp сървърите плъгина има система за война и политика – тоест лидерите на гилдиите може да декларират други гилдии като съюзници или врагове. Плъгина включва чат функции – гилдиите могат да пишат директно чрез чата на гилдията. Чата на гилдията показва всеки играч с неговия ранг в гилдията. Чат функцията добавя чат представки към името на всеки играч по време на игра, за да покаже на останалата част на сървъра, от коя гилдия е даден играч. Може да добавите опция за да си направи гилдия играча трябва да плати пари като свържете плъгина с система за икономика.

Като гилдиите във вашия сървър могат да качват ниво, те отключват нови ползи. Всяка гилдия започва от ниво 1, и може да стигне до ниво 25. В зависимост от това как сте го конфигурирали, те отключват нови „функции“, тъй като те качват нови нива. Това какви да са ползите при отключване на ново ниво, е изцяло под контрола на собственика на сървъра от опции в Config.yml за плъгина. Пример: След като гилдията ви достигне ниво 2, отключва на играчите в цялата гилдия правомощия на тази команда /home. След като гилдията ви качи ниво 2, всеки член на гилдията може да използва командата /home за да се телепортира на мястото, където е настроен спауна на гилдията.

Всички тези настройки са конфигурируеми в плъгин файл Config.yml. Така че сървър администратора може да направи левела до колкото иска и да промени други интересни неща за плъгина.

За да изтеглите плъгина натиснете Тук

Тук може да прочетете как се добавят плъгини в minecraft: Линк