Home » Minecraft уроци » Малко идеи за направата на мебели

За да си направите мебели в Minecraft не се изисква много знания. Идеи за направата на мебели те се правят лесно само трябва да използвате вашето въображение. Повечето от вас знаят триковете със стълбите и табелите. Тези от вас които не знаят за тези трикове може да разгледат няколко трика за направата на яки мебели в играта. И също така може да вземете няколко идеи от тази статия.

За да направите столове в Minecraft просто ви трябват малко стълби и табели. Повечето от вас може да знаят тези трикове. Те са лесни за изпълнение просто ви трябват няколко табели и стълби. Разбира се трябва да използвате и вашето въображение.

идеи за направата на мебели
Както може да видите на снимката има показани 3 вида различни столове. Тези, които са със стълбите изглеждат повече като офис столове а другите изглеждат повече като обикновенни столове. А другите видове изглеждат като дивани, но само когато се гледат отпред. Като те се препоръчват за по-големи къщи за да изглеждат добре.

kartiniЛеглата може да изглеждат по-яки като се добавят малко детайли. Като картини, честове или други блокове просто използвайте вашето въображение и поставете каквото се сетите до леглото във вашата стая. Ако се замислим стаята ви може да изглежда много по-добре ако се добави легло със правилно избран блок или картина. Някой стаи не изглеждат добре със нормално легло. Повечето хора често добавят 2-3 легла за да изглежда яко. Също така се добавят подходящи цветове пасващи със декорацията на къщата и леглото за да изглежда ефектно и яко. Друго яко нещо което може да направите е да добавите 6 блока от вълна и няколко табели и ето имате още един вид легло подходящо за вашитя стаи.

Още Minecraft: