Home » Minecraft уроци » Как да направим брони

Как да направим брони

Как да направим брони

Ако искате меч Sword, оръжия може да го направите от следните материали: камък, желязо, дърво, злато и диамант. Качеството на меча се определя от убитите мобовете. Използва се и за рязане, но се хаби бързо.

За лък Bow, може да си го набавите от дървени пръчки и паяжина служеща за въже. За лъкът са ви нужни стрели. В случаи оръжия, че ги имате трябва да натиснете с дясното копче и да задържите до опъване на лъка, после го отпускате и стрелата се изстрелва. Стрелите не летят направо, а описват дъга. В случаи, че ударите някой моб той става червен за малко.

Със стрелите Arrows може да направите пръчка, кремък или перо. Стрелата действа на принципа да чезне, в случай, че не бъде уцелена движещата се мишена и да пада на земята, без да може да служи повторно. Стрелите се зареждат и в диспенсъри.

За шапките Helmet се правят от кожа, злато, огън, желязо, диамант или. Шапките се явяват като броня и дава 1,5 точки. На главата си може да носите и тиква, вместо шапка, това много променя визуалното изображение.

Как да направим брони ? Chestplate ризниците се правят от кожа, злато, диамант, желязо, или огън, който се прави, чрез хакване. Ризниците се явяват като броня и дават 4 точки. Те са най-ефективната броня.

Leggings панталоните се правят от желязо, кожа, огън, диамант, злато. Панталоните броня, която дава 3 точки.