Home » Карти за Minecraft » Map for Minecraft – Какво Ново в Реалмс Картите

Здравейте на всички Майнкрафтери това са нови map for minecraft.

Тази седмица имаме трио от запомнящи се мини игри направени специално за вас. Целта е да овладеете ситуацията по време на игра и да подходите стратегически към създалата се ситуация по време на игра. Всяка една от тези мини игри е направена от майнкрафт общността или по-точно казано от играчите като вас. Тези игри са избрани от екипа на играта и са добавени в майнкрафт реалмите.

Мини игрите в реалмс са направени за да се играят отново и отново с вашите приятели. Якото е, че всеки път когато играете ще имате възможност да откриете нови начини, по които да стигнете до първото място.

Състезание в небесната пустиня

maps for minecraftКато повечето карти, които се избират специално за реалмс, тази карта наречена небесната пустиня е преминала през много подобрения в продължение на доста време.

Това което е представено на играчите е една усъвършенствана игра, която се играе гладко и последователно. Това е важно, защото всяка секунда в играта е важна по време на скачане особенно в такъв вид мини игра map for minecraft. В тази игра условията са прости. Трябва да скачате от платформа на платформа, от блок на блок и да сте една крачка пред другите играчи. Това предизвикателство работи чудесно в мултиплейър, така че вземете някои приятели, и се забавлявайте докато не паднете от тази пустиня! Когато паднете както знаем всички вие губите играта.

Кублекс

До сега си мислите, че не може да бъдете изненадани от разнообразието на неща направени от играчите на майнкрафт обществото map for minecraft. И тогава нещо като кублекс прави крачка напред, като използва различни персонализирани елементи за игра за да ви транспортира в едно ново приключение. Тази игра е направена за да използва кубчета, които не изглеждат като тези в Minecraft. Трябва да бутате вашия блок наоколо и да блъснете блокчето на вашите опоненти за да спечелите играта. Това прави интерфейса и начина на игра различни. Това е страхотно, ще е интересно да играем още такива различни игри за напред. 

Шлем от Палети – Minecraft Карти

map for minecraftТова е игра контролирана от вас map for minecraft. Всеки път когато хвърлите горе и падне в кръгчето на земята вие ще освободите палитра от цветове. Вашата цел е да продължите да рисувате платното с вашите кръгчета, като трябва да не докосвате местата, които са вече оцветени. Тази мини игра има уникално лоби с невидим parkour и три различни режими на игра за да запазят интереса ви по време на игра в много рундове.