Карти

Още карти може да намерите тук

Ако правите сървър на minecraft и искате да смените world картата, то тук може да научите как се сменя карта. Също може да споделите и карти, направени от вас. Има доста интересни карти за minecraft за всеки вкус.

За да разберете как да добавите карта вижте тук:->http://vanchobe.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=12 <-
–––––––––––––––––––––––––––––––-

 Ultimate PVP v1.0
картиPvp карта за Minecraft. Тук може да избирате между осем различни герои. Всеки има свои собствени специални характеристики! След като сте избрали героя трябва да изберете и карта в която да играете. Можете да избирате между 8 различни minecraft карти. По всяко време може да сменяте героя и картата в която искате да играете. Играйте с до 8 други играчи!
Изтегли картата от тук

––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Equinox Parkour v1.0

Това е една доста добра карта за Parkour. Тази карта има много пречки и контролно-пропускателни пунктове, които ще осигурят доста добра игра на играча. Имате избор да изберете дали искате по-лесен или по-труден терен. Когато паднете и не успеете да преминете през блоковете, ще може да се върнете в началото и да започнете отначало.
Изтегли картата от тук

––––––––––––––––––––––––––––––-
The Resort v1.0
Картата е предназначена да се играе на мирен приключенски режим. Добавени са Npc-та, които да ви напътстват. От началото на картата може да нагласите спауна. Като за начало са добавени начални предмети и принадлежности, които са добавени в сандъка, който е в началото.
Изтегли картата от тук

–––––––––––––––––––––––––––––-
Don’t Fall off or Else v1.0
Тази карта за оцеляване е нещо като остров, но не във вода, а във въздух. Вашата задача е да оцелеете на този остров като изпълните задачите, които са поставени.
Като за начало може да вдигнете 3 ниво и да вземете Sapling. След това може да следвате задачите, които са поставени. Има само 1 дърво, две Пилета, 2 Прасета, 2 крави, и две овце в картата.  Има и изоставен Mineshaft на картата, който може да свърши добра работа.
Изтегли картата от тук

––––––––––––––––––––––––––––––-
Castaway v1.0

Карта с елементи за оцеляване на остров. Ще започнете заседнал на разбилия се кораб в средата на океана, с много малко средства, за да започнете намерете въдицата и съберете малко риба. Трябва да намерите и  подземия и скрити съкровища. Има общо 5 съкровища под земята.
 Изтегли картата от тук

––––––––––––––––––––––––––––––-

Chest in a Tree Survival v1.0

Изградете мостове от една платформа към друга, за да стигнете до фермата, но не забравяйте да намери скритите сандъци по пътя ви, които ще ви помогнат да оцелеете! В сандъците има нужните инструменти за да съберете дърво и друг материал.
Изтегли картата от тук