Home » Сървър ревюта » Mc BG Servers

mc bg serversИнсталирането на мобилни приложения за mc bg servers. Това е статия в която ще разберете малко повече информация за инсталирането на приложения на вашия Android телефон и от там може да разглеждате различни сървъри за играта.

Както знаем в днешно време всеки от нас разполага с смартфон. Било то на Android или IOS. Тези приложения работят и за таблет и са доста удобни ако искаме да намерим сървър за игра. Някой от тези приложения имат добавена опция само за търсене на сървъри за мобилната версия на майнкрафт а други предлагат директен избор на сървър по избор. Едни от тези сървъри са Мини игри или Сървайвал игри, мини игри и други подобни модове и сървъри. Ако пък търсите PvP сървъри то въведете в google play търсачката за търсене pvp minecraft servers и  mc bg serversведнага ще откриете това което търсите. Ние просто ще ви дадем идея как да намерите приложение, което да е полезно за вас.

Преди мислехме да създадем удобно такова приложение за mc bg servers търсене на сървъри, но за сега нашето приложение е в процес на разработка и нямаме такова във google play магазина или във appstore за Iphone телефони и Ipad таблети. Идеята ни беше проста: да съберем датабаза със сървъри, които са актуални в момента и при търсене в търсачката вие да намирате точно това, което търсите.

Знаем, че не всеки майнкрафт играч използва Minecraft Pocket за това може директно през Gametracker BG да намерим подходящия  mc bg servers сървър. След пускането на Realms в главния сайт на играта малко намаляха сървърите. Причината е, че всеки може да играе чрез Minecraft Realms в мрежа с приятели без лаг и без DDOS атаки. Ако и вие предпочитате ви препоръчваме да играете в Minecraft Realms и да се забавлявате в тези онлайн сървъри осигурени от Minecraft Official уеб сайт.

http://vanchobe.com/sarvari-za-minecraft/