Home » Модове » [Мод] По-добро PVP

По-добро PVPТова е мод за По-добро PVP. Този мод добавя подобрени функции на потребителския интерфейс като добавя полезни индикатори по време на битка. Ако често играете PVP, то този мод се препоръчва за вас. Мода е съвсем опростен, но за сметка на това функциите, които са добавени са страхотни. Добавя начин за по-ефективно следене на нещата като здравето, по-лесно сменяне на оръжията, клавишни комбинации и други полезни трикове по време на битка. Като цяло идеята на мода е да се добавят повече екстри към играта като ви помага да се ориентирате по-бързо какво ви трябва по време на битка. Най-полезен е мода като играете във PVP сървърите. Както знаем в момента PVP сървърите са доста популярни и ако и вие играете в такива пробвайте този мод.
По-добро PVPДруги полезни неща които добавя са предупреждения за динамит TNT, огън и какво е оборудването ви в момента. Този мод дава възможност дори за автоматично превключване между различните блокове и дори може да изберете когато сте в битка да смени най-необходимия инструмент за да имате по-голямо предимство пред другите играчи. Може да се каже, че даже мода стига твърде далеч, като променя и движенията по време на игра и ви прави по-ефикасни.
improvedbetterpvpКато използвате този мод, вие ще имате предимство над другите играчи. Направени са някой промени в контролите на играта, особено начина на движение. Това може да го видите след като инсталирате мода. Когато играча тича в играта също е променен вместо да задържате W вие може да проверите по какъв начин се използва спринта с помощта на този мод е по-лесно. Ще може да използвате спринт по време на игра без да е нужно да задържате клавиша W, това ще ви помогне докато тичате в игра да може да използвате и други клавиши. Другите неща са предимно показатели за състоянието на играча ви, като са подредени на екрана във лесен за следене вид. Тоест по най-лесния начин ще гледате важните показатели за една битка. Линк за изтегляне: Линк 1