Home » Minecraft уроци » Minecraft Направи Си Skin

Направи Си Skin
Характеристики Направи Си Skin
Просто натиснете бутона и рисувайте върху skin-а.
Скиновете се правят онлайн няма нужда да теглите и инсталирате нищо просто трябва да имате модерен уеб браузър като Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, IE9, и т.н. Може да увеличавате, въртите, местите скина с натискане на Shift + мишката. Също така може да добавяте вашия скин и да го редактирате като го качите в сайта и започнете редакцията. Имате избор от много цветове както и взимане на цвят който не може да намерите в цветовете от ваш скин. Множество слоеве: добавяте, премахвате, комбинирате. Покажи / скрий частите от скина за по лесно оцветяване.
Вашия скин може да бъде показан чрез линк или да го изтеглите на вашия компютър. Също така може да добавяте скинове и от други сайтове като skindex, skincache, minecraft armory, minecrafties. Също така има и 2D редактор и може да качвате директно скина в minecraft.net или да го добавите във вашия сайт / блог чрез специален за това код. Има и директория от направени скинове, които може да изтеглите и използвате.

Съвети:
Сайта може да работи и в офлайн режим. Веднъж като заредите сайта и да ви спре нет-а ще може да редактирате вашия скин. Десния бутон действа като гумичка. За по-лесно може да плъзнете скин файл от вашия компютър и така ще го заредите в новаскин. Въведете име на играч в сайта и ще заредите директно неговия скин в редактора. Има и опция с която вашия скин може да бъде частен за да не се вижда от другите потребители на сайта. Променете фона за да видите как ще изглежда скина ви в различни ситуации.

Линкове към сайта:
> Редактор на скинове направи си скин <
Директория със скинове