Home » Minecraft уроци » Minechest

minechst

Какво е Minechest?

Minecraft колекционерски принадлежности до вашата врата всеки месец!
Това е официалния месечен сандък за феновете на играта Minecraft. Всеки месец има нова изненада!
Маркови стоки във всеки нов сандък всеки месец.
Всеки месец нови неща, играчки и колекционерски предмети и тениски за всеки. Като всеки път ще са нови и уникални неща, които само вие ще притежавате. Скрити предмети и тениски това е официалния сандък от Mojang. Както и DIY крафтинг рецепти плюс ексклузивни предмети на разположение първи за абонатите на майнчест.
Приключение отвъд сандъка!
Приключенията на MineChest са проектирани за да издържат едно ново ънбоксинг приключение. Както знаете разопаковането е доста популярно в интернет и това е може би главната идея на създателите на тази нова идея. Както знаем феновете на играта са много по света и доста хора ще се зарадват на тази идея. Сандъците ще бъдат пълни със предмети на които хора от всички възрасти ще се радват. Ще колекционират, носят и създават. Абонирането за MineChest ще донесе за вас едно истинско забавно преживяване във реалния свят, а не само в света на Minecraft. Сандъка ще пристига на вратата на всички абонирали се и ще донесе едно ново преживяване на истинските фенове на играта. Креативността на повечето играчи ще се принесе във истинския свят.
За сега тази опция е във бета версия и за съжаление не е достъпна за нас играчите и феновете на играта във България. Все още бета версията е достъпна само до определени региони във света и ще бъде тествана може би дали ще има успех. Ако имате интерес може да научите повече във официалния сайт на тази интересна идея:
Към официалния сайт >>>