Home » Minecraft уроци » Виртуална Реалност в Minecraft – VR

Разгледайте Minecraft с новите технологии за виртуална реалност. Влезте директно в Майнкрафт света с виртуална реалност. Изградете вашия свят, правете всички неща, които позавате и обичате в играта, но от нова гледна точка. Със слушалки VR се изправете лице в лице с чудовищата от играта. Пълзящи в тъмните пещери ви очакват в тази виртуална реалност. Благодарение на 3D аудио вие може да влезете в абсолютно нов свят.

Minecraft за Oculus Rift
Играта поддържа Oculus Rift в новия и безплатен ъпдейт за Windows 10 изданието, който ви предлага функци, които познавате и обичате, включително творчески режим и оцеляване, игра в сървъри и още!

виртуална реалностMinecraft за Gear VR
Версията за Gear VR притежава всички характеристики на версията Pocker Edition. Платформа за игра с Pocker и Windows 10.
Играта която обичате направена за VR
Екипа на играта е работел доста време за да направят майнкрафт за виртуална реалност. Направили са много и са донесли някой функции. Има и много изненади правещи играта по-добра за игра по този начин. Ето някои функции, за които трябва да знаете:

Виртуален Хол
Просто се отпуснете. Пълен релакс по време на потапянето във VR може да бъде интензивно. И така стигаме до един нов начин за прекарване на свободното време и да се забавлявате, когато сте имали натоварен ден. С едно докосване с пръста си можете да излезете от света и да се присъедините към играта в симулиран хол. 

Виртуално включване
Нов начин за въртене в играта. Движението в кръг също е объркващо, защото тялото ви не прави това, което виждат очите ви. В началото това е странно, но след малко трениране бързо ще свикнете с новия начин.

Подобрени VR контроли
Малки промени в начина на скачане, ходене и други главни движения в игра. Можете да използвате главата си, за да направлявате къде да отива вашия герой. Докато копаете може да се въртите.

Можете да превключвате тези функции (и много други) в опциите, или да се върнете в режим на управление по подразбиране както сме свикнали до сега. Препоръчва се да играете по така направените контроли, те са тествани от екипа на играта и ги препоръчват. Това са нови технологии и е хубаво да се информирате за всяка една част и в детайл да се запознаете как се използват.

http://vanchobe.com/maps-karti-za-mine/