Home » Minecraft уроци » Minecraft Сървъри Без Регистрация

minecraft сървъри без регистрацияminecraft сървъри без регистрация са необходими на повечето Minecraft играчи. Целта на този тип сървъри е да предоставят на играчите вход в сървъра без изобщно да е нужно да въвеждат пароли. Това е доста удобно, защото всеки играч само трябва да добави сървъра да кликне върху него и да влезе в дадения сървър. Понякога става доста досадно да влезем в сървър и да въвеждаме при всяко влизане /login парола. xAuth плъгина има опция за запазване на сесията и след въвеждане на /login парола веднъж, то няколко часа може да играете в сървъра без да въвеждате паролата. Това зависи от настройките на сървъра от администраторите

Повечето сървъри чрез xauth плъгин добавят тази опция за да защитят профила на всеки отделен играч. Това от една страна е предимство, но в повечето случай за предпочитане е просто да играем чрез свободно влизане в сървъра без пароли.

Residence също е плъгин за защита на сградите на играчите в minecraft сървъри без регистрация. С няколко команди и с два-три клика с axe вашето място в сървъра ще бъде защитено от grief. Думата grief е позната на майнкрафт играчите като чупене на чужда собственост в сървърите.

Още един плъгин за защита на minecraft сървъри без регистрация това е така наречения lockette. С него защитавате вашите сандъци и врати. Когато сложите табелка на вратата това означава, че само и с ваше позволение на други играчи чрез команди могат да влизат в тази врата. Тези плъгини са доста полезни и се препоръчват за повечето собственици на сървъри. Когато сървъра е защитен от DDOS и от разни други атаки също ще е полезно за играчите. Те няма да бъдат киквани от сървъра поради атаки и ще имат прекрасна игра без лаг. Това са едни от триковете в minecraft сървъри без регистрация за всеки един админ. Ако и вие имате майнкрафт сървър, то може да се възползвате от тези кратки съвети за максимална защита ползвайте и World Guard. Други препоръчани плъгини са NocheatPlus.

http://vanchobe.com/sarvari-za-minecraft/