Home » Minecraft уроци » Minecraft Банери

От Planet Minecraft Банери

официално обявиха какво е последното допълнение към сайта им. Това е инструмента за изработка и редактиране на банери Minecraft Bannershop. След като версия 1.8 идва с доста нови подобрения и едно от тях е банери в играта. Банерите може да бъдат редактирани с Crafting маса и може да направите най-различни варианти на банери, които да поставите където пожелаете в играта.

БанериПодходящи са както за украса на вашата къща, така и за добавяне на създаден от вас банер в началото на вашата резиденция. Така например може да отбележите от къде започва притежаваното от вас място в сървърите например. Банерите могат да бъдат сложени почти навсякъде за това вие сами може да решите къде е най-подходящото място да поставите вашия банер.

За да направите банер по ваш дизайн може да посетите сайта на Planet Minecraft и да цъкнете на Create New Banner! Това ще ви пренасочи към редактора на банери където може да изберете цвят, иконка и директно да изтеглите създадения от вас банер. Под редактора има и линк с който може да споделите направения от вас банер с приятели.
Редактора е лесен за използване и за кратко време ще се научите как се прави банер.

Също така може да поставите направения от вас банер в сайта Planet Minecraft където може да го споделите в Planet Minecraft уебсайта. Ако пък не искате да правите ваш собствен банер може да разгледате директорията на сайта и да изберете банер споделен от другите потребители на сайта. След като изберете желания от вас банер ще ви бъде даден /give код с който може да създадете банера в игра или директно да изтеглите банера в .png файл.