Home » Minecraft уроци » Танцът на Дракона Анимационен / RPG – Minecraft BG

Minecraft BG

Има много средновековни и RPG ресурсни пакети, но кой друг би се сетил да съчетае и двете? Също така има и доста комични и анимационни елементи. Трябваше някой да се сети да събере тези жанрове в един ресурсен пакет за нашата любима игра Minecraft. Може да се каже, че това е даже в стил комикс или нещо подобно. Това е нещо като стила от ресурсни пакети като Shpax като създателите на пакета са се справили доста добре. Тези три концепции в RPG стил и елементи са обединени в едно като всичко това се е получило доста добре. Нещо като модерен, комичен стил, но като се върнем стотици години назад. Средновековните minecraft bg времена могат да се усетят в този стилен файл. Ярките цветове преобладават и вашите сгради ще изглеждат ярки и цветни напомнящи на архитектурата на хората в средновековието.
„Танцът на дракона“ е един колоритен и страхотно изглеждащ в комбинация с това, че поддържа последните версии на минекрафт.
Природата също изглежда прекрасно и в един различен изглед от преди стотици години.
minecraft bgВ Planetminecraft този текстурен пакет има над 1000+ диаманта и над 800 000 прегледа, като общо изтегленията са над половин милион. Над 650 човека от сайта са добавили в любими ресурсния пакет. Сами може да си правите изводите за качеството на ресурсния пакет. Друг minecraft bg интересен факт е, че е направен за специално организирано състезание за Minecraftforum.net и е достигнал до толкова хора и се ползва от много играчи всеки ден. Все още е в процес на разработка и подобрение по всяко време може да очаквате нов ъпдейт. Всичко е 100% ръчно рисувано и за съжаление не може да бъде направен в нова резолюция. Ако беше векторно направен можеше да се преструктурира и да се добави поддръжката на почти всички резолюции. Като изискването на авторите е да използвате ресурсния пакет само за вас и най-важното е да се забавлявате.

Линк към Ресурсния пакет: Цък