Home » Minecraft уроци » Minecraft Crafting – Идея за Minecraft Мини Игра – Armored Battle Bow V3

Minecraft Crafting

Това е една кратка minecraft crafting  идея за режим на игра в Minecraft. Или по-лесно казано мини игри. Както всички знаем Spleef и разни други EggWars Skywars и различни такива други мини игри, които всеки от нас е играл. Та идеята е следната. Всеки отбор се разделя на 3 играча, като всеки отбор е зелен или жълт за да се отличават играчите. В инвентара на всеки от играчите се добавя по един лък и се пускат на специално направени за това карти. Целта на отбора е да намери и крафтне стрели по най-бързия начин. Колкото по-бързо действат отборите на играчите, толкова по-голям шанс имат за победа. Като е забранен PVP със ръце или мечове.
minecraft craftingЕдинствено ще победи отбора успял по най-бърз начин да крафтне повече стрели и да успее да ги използва на време, защото не се знае дали другите играчи не са по-бързи. Като всеки път ще пуска играчите на различно място (карта пригодена специално за стрелба с minecraft crafting BOW. И ресурси, които са всеки път на различно място за създаването на лъка. Знаем, че има много интересни карти, които представляват оцеляване само на остров и ни предоставят едно ново Survival приключение за най-верните фенове на играта. Minecraft crafting е игра в която са въведени много нови промени през последните години, и са създадени едни от най-яките ресурсни пакети от различните играчи по света, които се забавляват и до днес със майнкрафт. Това беше една кратка идея за създаването на подобна на Skywars, която е позната на всички.

Това ще е една интересна идея за разработчиците на модове, както са направени SkyWars minecraft crafting, така и може да бъде създадена една нова и забавна мини игра. Ако и вие имате различни идеи за такива модове може да пишете в коментарите. Също така може да ни намерите в Facebook като напишете в търсачката „Играй Minecraft“

Предишна публикация: http://vanchobe.com/gospodarqt-na-blokovete-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0/