Home » Minecraft уроци » Minecraft Ръководство за Hypixel Skywars

Minecraft Преглед

Minecraft Здравейте,това е един урок по Skywars направен от Myzo той ще е вашият Skywars учител за днес!

Skywars е може би най-популярната мини игра на Hypixel. Винаги има стотици или дори хиляди играчи в лобито (и в полза на наличието на толкова много играчи, които играят по едно и също време, е, че не чакате въобще докато започне дадена игра)

Това е забързана мини игра, където играчите се спаунват на на различни острови с три сандъка, пълни с предмети за лоот. Лоота включва блокове, инструменти, мечове, брони, снежни топки, и други. Целта е да се победи един играч в битка. Има голям остров в центъра на картата, на еднакво разстояние от другите острови, който съдържа много сандъци с голяма плячка – диамантен сет, енчантнати инструменти, лъкове, ендър minecraft перли, яйца от животни, златни ябълки, и други. Островът в центъра също обикновено има една енчантинг маса.

Три минути след началото на мача, всички сандъци ще се напълнят с предмети. За да се напълни ви дава лоот, който обикновено се намира само в средата дори да има сандъци на външните острови, така че един кемпер може да се уреди, равна на тази на средата ако те не са разгледани бързо. И ако един мач се проточи твърде дълго, събитието Doom minecraft започва – появява се добре познатия ни Ender Dragon minecraft и започва да се опитва да прати играчи извън техните острови. Ако те все още успяват да оцелеят, срещата ще завърши наравно без победител. Шанса да оцелеят след срещата с Ender дракона е малка.

Когато победите някой ви дава някои монети и друга валута наречена Souls , позната в сървъра на Hypixel minecraft. Souls са това, което отличава Skywars Hypixel minecraft е отделно от gamemodes Skywars на другите сървъри в които сме играли. Те могат да бъдат разменени за китове, перкс, клетки, и монети в Soul както и (повече за това по-скоро).

(Моля, имайте предвид, че аз не съм по никакъв начин не Skywars експерт / PvP Бог / и др. Аз съм просто един човек, който наистина обича Skywars minecraft, така че реших да напиша това ръководство. Аз съм наясно, че има много други добри играчи там както и; това е само моя принос).

Ако се чудите къде името на ръководството идва от, има куест за да можете да завършите и се нарича „Feeding the Void in Skywars“ – просто трябва да пратите двама души извън техните острови.

Skywars Лоби
След като влезете в Hypixel, щракнете с десния бутон на компаса в първия си слот и изберете Окото на Ендъра („Eye of Ender“):
минекрафтТова е лобито на Hypixel Skywars minecraft. Можете да видите много играчи, които се разхождат наоколо и опитват късмета си в Soul Кладенеца (следващия раздел). селянина с бялата роба тук. Той е Quest Учителя, който ви дава куестове и предизвикателства, за да направите размяна за на награди:
nagradiexchangeОтидете на вашия hotbar, и ако щракнете с десния бутон на изумруда в третия слот, можете да получите достъп до прозореца на магазина:
minecraftТук можете да видите вашия Solo и Team комплекти, за закупуване и модернизация И ранкед Mega minecraft китове, покупка на перкове, наемат Soul за прибиране на реколтата, правите някои козметични корекции, и получавате ранкед награди:
rankedrewardsrankedrewards2
Ето един направих по-рано. Имам комплекта на енчантъра за соло и перк който вече имах. Соул уелл наградите попадат в три категории – обща (зелени), редки (синьо), и легендарния (злато). Можете да добавите още слотове чрез менюто с опции, което означава, че може да се въртят повече от 10 соула на един път. Това е полезно, ако се върти в изхвърляне на предметите.

Можете да закупите Соулс с монети. Можете да „наемете“ Warlock за 600 монети (5 соула), а Necromancer за 1000 монети (10 соула), или Dead God за 4500 монети (50 соула). Трябва да си купите соулс, ако можете, защото можете да получите големи китове и перкове много по-лесно, отколкото чрез гриндене на килове сам.

Можете дори да конвертирате аркадни игри монети във Skywars монети в размер на 10 на 1 – което означава, че 10000 аркадни монети ти дава 1000 Skywars монети, например. Можете да направите три реализации на ден. Допълнителни аркадни монети, от които нямате нужда могат да се променят, за да станат Skywars монети и изразходвани за закупуването на соулове по този начин.

Голяма инвестиция трябва да се направи веднага след като можете да ъпгрейднете на Xezbeth късмет. Това увеличава броя на душите, които получавате за победа с по един за всеки ъпгрейд, до максимум 3.
solocoinsperks
Има четири типа режим на игра за Skywars minecraft: Solo, Teams, Mega, и Ranked.

В Solo, има 12 играчи, като всеки е на свой собствен остров и екипната работа е забранена. В minecraft отбора има 24 играчи, с по 2 играчи на остров. Само с вашия съотборник може да видите съобщенията си в чата. Можете да се присъедините към една от страните и да се свържете с този човек или да не се присъедините към един отбор и да получите случаен партньор.

Solo и Team имат два режима на работа – нормален и луд. Нормално е това, което повечето хора играят – има редовен луут и без модификатори. В Insane, луута ще намерите в сандъци и е много по-добре и луута в средата е изключително оп. И ВИП и горните могат да гласуват за специални модификатори – TNT дъжд, Алби Дракона, Zombie minecraft апокалипсис, Двойно Здраве и бомберман.

В Mega minecraft, има 100 играчи, с по 5 играча на остров. Има отделни комплекти и допълнителни печалби и много по-големи карти. Класираха е 4-ма свободно за всичко, което също има уникални комплекти и перкове. Имате нужда от поне 50 общо kills, за да се присъедините към класиран мач.

Така че изберете режим на игра и да вървим! Имайте предвид, че това ръководство е ориентирано предимно към Solo режим на игра.

комплекти

Комплектът е, добре, комплект, който може да вземете преди началото на мача Skywars minecraft. Те съдържат оръжия, брони, инструменти и повече, които ви дават първоначална сила. Solo, Team, Mega, и Ranked комплекти са независими, и Solo и Team комплекти могат да бъдат получени само чрез Soul Well.
http://vanchobe.com/
hypgamemodes

Повече инфо и оригинална статия: Тук