Home » Карти за Minecraft » Minecraft Maps – Галактически Крафтър

Minecraft Maps Галактически Крафтър – Една нова астрономическа карта създадена от LNeoX

minecraft mapsНякои идеи са толкова добри, че учените наистина трябва да побързат да ги направят реалност. Това е подобно на шоколадов сладолед, по някакъв начин те кара да се чустващ по-слаб след като го изядеш 10 сладоледа. Или като чадър, който ви държи сухи докато враговете ви се намокрят. Или космическа станция способна да изработи нови галактики.

Последната идея идва от най-новите проекти на Lneo’x наречена The Galaxy Crafter minecraft maps. Това е една красиво изглеждаща космическа станция в огромен мащаб – това ще забележите като видите метеоритите как изглеждат като джуджета около вас. Създателя казва, че харесва да прави неща, които не са били правени до сега. Той обича да бъде оригинален.

Корабите в орбита са смесица от оригинални творения и малко инстантни емблематични дизайни на minecraft maps. Малко като междузвездни войни но в играта майнкрафт . До сега не сте виждали подобни неща може би а особенно като може да ги разгледате докато играете любимата си игра ще се наслаждавате на тези творения.

minecraft картиСъздателя първо е решил да пресъздаде космически кораб, който се свива около планетите докато те се въртят около него с цел оптимизация. След това помислил и решил да направи първо планета, която е главна и до нея се натрупват сиви планети. Космическия кораб да се движи около тях докато другите се транспортират. Това става докато планетите се разширяват до нормален размер. Това е собствена малка Сатурн, която може да държим в нашия малък джоб.

LNeoX започва стрйтелството на сградата през 2009 година по време на първите стъпки на играта. Преди това той се занимавал със собствения си сървър на играта,който бил доста популярен, защото по това време не е имало толкова много сървъри на Minecraft maps.

Всичко е ставало бавно, защото е искал да създаде сгради за неговия сървър. Докато не му предложили да качва неговите сгради в известния сайт Планет Майнкрафт. Така той започвал да качва там и критичната му обратна връзка от коментарите му помага да се подобри в това което прави.  „Самият стил не е привлекателен за всеки, тъй като всичко е много подробно.”

Линк към картата:
Линк 1