Home » Карти за Minecraft » Minecraft Online Play – Съкровището на Фараона

Съкровището на Фараона е една кратка поредица от майнкрафт епизоди. В тях разглеждаме картата The Pyramid Adventure minecraft online play, която съдържа елементи на паркур. Има разни лабиринти и за търсене на съкровище. В 6 епизода сме събрали минаването на цялата карта до финала.

Интересна е и трябва просто малко да помислите за да намерите първите части от кода. Кода се състой от четири цифри. Вие трябва първо две цифри да съберете след това ще намерите знаци за намирането на още две. След като намерите кода трябва да откриете къде се намира пирамидата и да влезете. Въведете кода и преминете през първото препятствие.
minecraft online playМалко лава следвана от доста паяци. Намерете изхода от стаята с паяците, която съдържа спаунер и постоянно идват през определено време паяци. Изхода трябва да намерите с малко търсене. След това следват няколко паркур места minecraft online play. Там ще трябва да тествате вашите умения за скачане в играта. Умеете ли да скачате като използвате shift + w? Ако отговора ви е да, то вие лесно ще преминете през тази част от картата. Винаги моге да смените на креативен режим и да продължите напред, но за да е интересно се опитайте да преминете на survival.

За да е забавна картата трябва да се опитате да преминете в survival minecraft online play режим всички препятствия дори това да ви струва един час игра. Най-забавна част от картата и когато се минава през лавата, която е направена така, че не ви взима hp и просто трябва да намерите изхода вътре в нея чрез търсене без да може да виждате къде отивате. Картата е направена с доста логика и ако имате логическо мислене супер бързо ще се справите с местата, където трябва да търсите нещо. Препоръчваме ви картата и ако сте нетърпеливи може да изгледате директно шести епизод и да разберете повече за картата.

Това е линк към ревю на картата в сайта ни:

http://vanchobe.com/minecraft-servers/