Home » Режим на игра(game mode) » Minecraft Realms Ще Бъде Достъпен И За Win10 / Pocket

craftrealmsandroid

Minecraft Realms

е доста популярно за десктоп версията на играта. Все още няма minecraft realms за pocket и win 10 версията на играта, но скоро това ще бъде достъпно и за тези версии на майнкрафт. Все още не са обявили дата, но в най-скоро време се очаква това да стане. Като ще се надяваме да бъде готово до една година.

Ако не знаете какво е Realms може да прочетете малко:
Minecraft Realms е най-лесния начин за да играете Minecraft заедно със вашето семейство или вашите приятели заедно. Като този вид сървъри са винаги онлайн и може да бъдат достъпни само от група от хора. Като позволява да използвате свободното си времве и да играете с приятели по всяко време и да създадете една приключенска група.
Като може да играете обединени платформи между IOS, ANDROID, WINDOWS PHONE и най-новата Windows 10 версия на играта. Може да използвате Xbox Live за да влезете и да направите това възможно, но ако нямате акаунт там не се притеснявайте може за кратко време да създадете нов. След като вече Minecraft е част от Microsoft това става супер лесно да се свържете със тези различни платформи и да играете с приятели. И ако се питате дали всичко това струва пари отговора е – да. За да бъдат онлайн 24/7 сървърите трябва да бъде заплатено за ресурс. Като все още не са обявили цените, които ще трябва да се платят за тази услуга. Както знаем Minecraft отнема доста рам памет и за да е онлайн постоянно трябва да се плати за тази памет. За момента има пуснат само безплатен алфа за Андройд устройствата. Като там играчите ще тестват стабилността на новите реалмс. За целта трябва да имате закупен Minecraft Pocket За Android и ще може да тествате и вие.