Home » Карти за Minecraft » Приключение в Пирамидата

Приключение в Пирамидата

Пригответе се за уникално minecraft servers приключение в Египет. В едно малко село до Нил. Намерете кодовете и влезте в пирамидата. Това е една приключенска карта с елементи на паркур направена за един или двама играчи minecraft servers. Специално за тази карта е направена текстура, която може да изтеглите за по-реалистичен начин на игра. Вие се нуждаете от 1.4.5 или по-нова версия на Minecraft.  Не са необходими модове, но ако играете в мрежа всички играчи трябва да са опнати.  В сингълплейър се уверете, че вашата игра е направена в режим оцеляване. За да играете в сървър е нужно да направите настройките на сървъра както се изисква.

Приключение в Пирамидата

Пригответе се за:
– Над един час игра за един или двама играчи.
– Епични битки с три специални боса.
– Специално направени предмети
– Лабиринти, паркур и опасни капани
– Специално направени отвари и магазини.
– Специални предмети minecraft servers

Има три нива на трудност: лесно, нормално и трудно. Като вие избирате на каква трудност да играете. Още в началото имате опция  за избор. След това ще бъдете телепортирани до село в което ще трябва да намерите двете съкровища в които има кодове за отваряне на вратата в пирамидата. Без тези кодове вие няма да можете да влезете в пирамидата. Следвайте координатите и търсете пирамидата.

След като намерите кодовете и влезете в пирамидата вие трябва да покажете вашите умения по скачане, катерене и битка. Ще бъдете изправени на първи етап срещу специално направени животни. Отначало ще трябва да намерите изход от леговището на паяците. Както знаете в minecraft servers е доста трудно да се движим в паяжина, Покажете вашите умения и се забавлявайте. След като преминете през паяците вие ще трябва да се изправите срещу босовете и редица от други изпитания.
На видеото направено от нас може да видите всички препятствия, през които трябва да преминете за да завършите приключението на тази забавна карта. Препоръчваме на всеки да пробва тази забавна и интересна карта.

Изтегли от тук: Линк