Home » Скинове » Конкурс на тема: „Всичко, което искам за празниците!“

конкурс

Конкурс

Най-големия ваканционен сезон е вече тук в този конкурс. Отново е време за коледните и новогодишни празници. Магията на празника е във въздуха. Почти на всякъде където идем хората говорят за предстоящите празници. Те са развълнувани за идващите празници и се приготвят със пълна сила. А вие какво искате за празниците? Да напраните подарък на себе си или просто да прекарате празниците със семейството си?

Тук идва момента да се включите във едно ново и забавно предизвикателство създадено от потребителите на Планет Майнкрафт. Ако знаете как се правят конкурс за играта то вие може да се включите в това състезание. Има две седмици за да създадете нещо различно, ново и уникално.

1. Създаване на скин на нещо, което показва това, което искате за празниците.
Създайте на това, което искате да ви бъде подарено за празниците, като се уверете, че пасва на темата за този конкурс. Трябва да бъдете креативни и да обърнете внимание на детайлите. Ако направите нещо интересно и уникално имате голям шанс да спечелите конкурса. Най-важна е идеята и ако направите нещо добре познато то шанса да спечелите конкурса намалява. Бъдете уникални и се стремете към подчертаване на детайлите и обърнете внимание на малките неща.

2. Скиновете трябва да бъдат нови, уникални и направени специално за този конкурс.
Няма да се приемат копия на скинове или изпратени повторно, както и такива създадени преди обявяването на конкурса. Тези по подразбиране също няма да бъдат приемани. Скинове, взети от други вече създадени ресурсни пакети и лесно намерени в интернет също ще бъдат отказани да се приемат и разгледат.
Или вече съществуващи и добавени в сайта от други потребители, които вече съществуват и се използват. Всички участници трябва да представят уникални скинове. Условието е да се предостави нещо ново и свежо.

3. Скиновете трябва да бъдат използваеми и лесно добавяни.
След като изпратите файловете за конкурса той трябва да може да бъде добавен и използван по нормалния начин за добавяне на файлове.

4. Изпратете нещо, което вие сте направили.
Скинове като редактиране на други играчи направени от някой друг също няма да се приемат.

5. Едно участие на човек.
Всеки един отделен играч има само едно право на участие. Може да редактирате вашите идеи до края на конкурса по всяко време. След като приключи крайната дата за изпращане вие ще трябва само да чакате резултата. Изтриването на оригинално изпратения скин обаче може да създаде малко проблеми и трябва да използвате бутона „актуализация подаване“ за да бъде изпратен по правилния начин последния редактиран от вас скин.

Повече информация на този линк: http://www.planetminecraft.com/contests/all-i-want-for-the-holidays-skin-contest