Home » Сървър ревюта » Minecrafts – Съвети за Minecraft Realms

Minecrafts Realms е онлайн услуга предоставена от създателите на играта направена специално за вас и вашите приятели. Тя позволява да поддържате Minecrafts свят онлайн достъпен винаги, дори когато излезете от игра. Този вид сървъри са безопасни, защото може да играете с хора, които лично сте поканили да се присъединят към вашия свят. И това което правите си е за ваша сметка! Създайте свят, оцелейте и се конкурирайте или си помагайте с хората, които сте поканили да играят с вас.

На всеки е известно, че може да вземе Realms за Windows 10, Pocket Edition, Mac или PC версиите на играта, като посетите главния уеб сайт. Това са няколко полезни съвета за максимално използване на реалмс по полезен начин: 

minecraftsЧесто правете Архивиране на вашия Realm свят
Вашият Minecrafts свят и всичките му настройки са защитени от официалните сървъри, което означава, че без значение колко дълго сте офлайн, вашия реалм ще бъде точно така, както сте го оставили, когато се върнете! Но въпреки това се препоръчва често да архивирате вашия свят за да сте на сто процента защитени и подсигурени. Например ако случайно мине крийпър през вашето село и се взриви и искате да се възстанови. Просто може да възстановите всичко чрез добавяне на архивираната карта.

Отидете в менюто за редакция и ще видите опция за изтегляне на света. Уверете се, че имате достатъчно място, за да го съхраните на вашето устройство. След като една карта е изтеглена може да я използвате и за самостоятелна игра. Или просто да съхранявате картата за да сте спокойни, че имате резервно копие. В PC и Mac версията ръчното архивиране на карта става като затворите и отворите реалмс. Всеки път като правите това то автоматично се създава резервно архивирано копие на вашия свят. 

Възсатоняване и подмяна на Realms
След като вече имате резерво копие, то вие може по всяко време да го добавите във вашия реалм сървър. Просто изберете Realms Backup бутона за PC и Mac или бутона за заместване на свят в Win 10 версията.

Връщането на Realms в Нов свят.
Има опция, която се нарича Reset. След натискане на бутона вие ще може да върнете в началото всичко във вашия свят.

Добавяне на играчи
Може да добавите само ваши приятели и познати за да сте сигурни, че ще имате една забавна игра. Като влезете във вашия акаунт може лесно да добавите приятели като натиснете Add Friends бутона.