Home » Сървър ревюта » Минекрафт – По дърветата: Конкурс За Строене #5

минекрафт

Минекрафт

Ако искате да се присъедините в минекрафт конкурса на planetminecraft.com то първо е хубаво да прочетете правилата, като е ясно, че тези правила могат да се променят по всяко време. Неспазването на тези правила ще доведе до дисквалифициране и забрана за участие в конкурса.

Вашето строителство трябва да бъде 100% оригинално. Като оригиналността е от най-голямо значение, и не се допуска да работите в екип с друг играч.
Не трябва да използвате модове и шейдъри.
Без редактиране на снимките със разни програми за обработка на изображения.
Трябва да използвате ресурсния пакет по подразбиране.
Като пълните правила и повече информация може да видите на линка. Всички изпратени карти ще бъдат оценени от предварително избрани за това майнкрафтери.

Готови ли сте да се присъединитe? Страхотно!
Ето и няколко стъпки, които трябва да изпълните.

Стъпка 1: Изтеглете картата, която е необходима за конкурса като може да я намерите на този линк: цък
Поставете картата във вашата майнкрафт директория. За да намерите бързо тази папка просто отидете на ресурсни пакети и натиснете бутона „Отвори Папка“ След това потърсете maps раздела и там сложете изтеглената карта.

Стъпка 2: Добавете картата в папката и се забавлявайте, като имате само три седмици за да изградите това, което е необходимо. Като няма нужда да бързате може да качите вашите готови файлове по всяко време когато мислите, че сте готови.

Стъпка 3: Когато сте завършили картата отидете и архивирайте във maps вашия готов проект. За Windows десен бутон и кликнете Нов Компресиран Архив или ако не сте сигурни как се архивира папка потърсете в google или в youtube за клипове. Вие също може да използвате програми от трети страни, като WinRAR или 7zip.

Стъпка 4: Отидете на страницата за създаване на нов проект в PlanetMinecraft и качете минекрафт картата си, както обикновено. Не забравяйте да направите много снимки на готовата карта, за да покажете интериора.

За да видите пълната информация посетете този линк> http://www.planetminecraft.com/contests/in-the-trees-solo-build-contest-5